Új játékon dolgoznak a Split/Second készítői

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 28.
  • Hír
Link másolása
Egy eddig be nem jelentett autós stuffon dolgozik a Black Rock Studios, erről a fejlesztők honlapján meghirdetett állásajánlatokból értesültünk.
Egy eddig be nem jelentett autós stuffon dolgozik a Black Rock Studios, erről a fejlesztők honlapján meghirdetett állásajánlatokból értesültünk. A Pure-val több díjat is bezsebelt Brightoni székhelyű csapat legutóbbi munkája a reality-show-szerű, versenytársaink pesztrálását előtérbe helyező Split/Second volt, amely májusban 8 pont feletti értékelést kapott nálunk a Gamekapcson. Legújabb munkájuk felől még sok a titkolózás, annyi biztos, hogy ezt is a Disney Interactive adja ki és Xbox 360-ra és PS3-ra készül.


A Black Rock honlapján Technical Art Director munkakörbe keresnek megfelelő szakembert, s ahogy a fejlesztők vezetője mondja az elvárásoknak azok felelnek meg, kik "szenvedélyüknek" kell tekinteniük a játékfejlesztést és minden műfajra kiterjedő "szakértői tudással" kell rendelkezniük, különös tekintettel az autóversenyekre.

Látva a Split/Second sokatmondó outro moziját, nem lennénk nagyon meglepve, ha a stúdió hamarosan bejelentené a folytatást. A kínált állások között van viszont "motion capture-ben" jártas szakember is, ami szokatlan lehet egy masszív arcade száguldozás esetében. Netán nagy hangsúlyt fektetnek majd a karakterekkel előadott átvezető jeleneteknek?
10.
10.
izomkukac
#9: mario kart is ilyen :D
9.
9.
pjoco
#8: Persze hogy nem az! Ez eszelős szopatás! Pont ezért király! :D Mikor utolsó kanyarban havert kiütöm az első helyről aztán röhögünk rajta ő meg csak káromkodik! :D
8.
8.
Pataky
Isten lássa lelkem, kipróbáltam. Én nagyon akartam de 5 perc után muszáj volt kikapcsolni. Ez nekem nem autóverseny.
7.
7.
aludttej
nem volt rossz a split/second ahhoz képest hogy én szimulátor-rajongó vagyon, a maga kategóriájában nagyon jó játék, 1 nagy hibám van vele: a driftnél úgy csúszik mint állat. Ha driftelve veszek be egy kanyart, szinte lehetetlen anélkül tenni, hogy neki ne csapódnék a külső korlátnak, olyan mintha jégen menne a kocsi.
6.
6.
DarkKony
Nekem is tetszett...szerintem a Blur-nél is jobb volt(ezzel lehet, hogy csak én vagyok így)

Az tetszett benne, hogy baromi nagy száguldásnál akárhonnan kirobbanhatott egy-két kamion vagy esetleg busz.

Amikor egy repülő száguldott felénk, ránk omlott az épület...baromi jó volt :D
5.
5.
monster000
splitnek nagy a gépigénye?

4.
4.
ATi0021
Szerintem nagyon jó volt a Split. Remélem jön a folytatás.
3.
3.
pjoco
#1: te vagy a a szar nem a Split! :D
2.
2.
pjoco
Remélem pc-re is lesz folytatás! Marhára tetszett nekünk a haverokkal és mai napig szoktunk vele együtt multizni!
1.
1.
oppenheimer
biztos ez is ilyen split/second féle szar lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...