Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#20: A World Cup98 és a Fifa99...ezek a jó Fifák, a többi rakat szar. Még talán a 07, de a többi...felejtős
#22
Huh, az Alan Wake eléggé lecsúszott... :S
#21
Hogy írhatok a GK staff-nak emailt?
#20
Ja és a FIFA is csak a VB miatt lett sztár.Szerintem halálmindegy h melyik fifa mer mindben csak focizni kell.(jó azér van különbség a éegelső fifa és a mostsani között :)De akkor is.most itt volt nem rég a fifa 10.Jáccanak azzal (am sztem a fifa08 volt a legjobb fifa) nem kell megin mindenből játékot csinálni.(bár a VB-ről várható volt h csinálnak)
#19
Én szerintem az új PoP megérdemli azt a 3. helyet.
#18
#17: Bakker ember csak poén volt mert ott volt a kép avatarjában. Ha ennyire könnyen felhúzod magad ilyen poénokon akkor ne menj emberek közé se itt se máshol. Hozzáteszem h én sem tudtam h mi az mert én sem szeretem. Pont.
#16
#14: Szóval alt Gr meg í majd shift meg vízszintes vonal kétszer
Jah és bocsi a sok kommentért.
A PoP-ot majd hétvégén próbálom. Nekem mostanában bejönnek a rövid játékok, nem kell több napot eltölteni velük így jó kis kikapcsolódás a WoWból:D
#15
#14: Sebaj, felfogtam.:-D
#14
#13: lol és nég szerkezteni sem lehet szóval
#13
#12: Miért nem küldi el rendesen? Nem értem szóval csak enn yi lett volna benne: "
#12
#11: ÉN a helyedben csak ennyit írtam volna:
#11
#10: Mass Effect 2
#9
jó is lett a Prince of Persia csak ne lenne tele dead end checkpointokkal....
#8
#7: És ha már ME2, akkor elég szánalmas, hogy nincs benne a TOP10-be, pedig simán ott lenne a helye, bőven a szutyok The Sims 3 és Avatar játékok előtt.
#6
#1: Egyet értek mi olyan jó az Avatárba biztos az ilyen hülye fanok veszik mert elég nagy sz*r lett
#6
#1: Szted? A film miatt minden fan megvette vakon, és emiatt tart ott, ahol tart. Hiávba lett hulladék a game, a film sikere elérte, hogy mindenki megvegye. Míg az AC2 sztem is esélyes az Év Játéka címre, bár nálam az ME2 a legnagyobb esélyes, de ha idén végre megjelenik a Mafia 2, nos...akkor még változhatnak a dolgok:-D
#5
#3: Elvileg trilógia lesz, mivel 7 év-et kell elmesélniük a készítőknek, és a The Forgotten Sands-ben látottak nem elegek ahhoz, hogy teljes mértékben megmagyarázzák miért is lett a kedves kis hercegből egy bad-ass motherfucker a Warrior Withinre.
Nem beszélve arról, hogy csak is a fanok "vakon megbízom a játékban" költekezése miatt van a 3. helyen, mert a minőség alapján nem érdemelné meg. Borzalmasan rövid (második végigjátszás megvolt 3 és fél óra alatt, medium fokozaton) és könnyű, de olyan szinten, hogy a korábbi részek easy fokozaton több kihívást jelentettek, mint ez mediumon (hard nincs, ami megint csak lol). Szóval, ha lesz is folytatás, remélem emelnek a színvonalon, mert hiába lett látványos, ha játékmenetben, kihívásban és történetben nem érte el az SoT trilógiát. De nagyon nem.