A Kinectimals nem használja a Milo technológiáját

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 1.
  • Hír
Link másolása
A Kinect egyik nyitócíme, az állatbabusgatós Kinectimals, a korábbi pletykáktól eltérően nem használja a Lionhead Milo & Kate techdemójában látott technológiát.
A Kinect egyik nyitócíme, az állatbabusgatós Kinectimals, a korábbi pletykáktól eltérően nem használja a Lionhead Milo & Kate techdemójában látott technológiát. A pontosításra azért volt szükség a játék fejlesztői részéről, hogy eloszlassák azokat a tévhiteket, amit pont a Microsoft Game Studios színeiben tetszelgő Phil Spencer robbantott ki egy korábbi nyilatkozata alkalmával. A virtuális kisállat-nevelgetés önálló technológiát használ, a Frontier fejlesztőcsapatának szónoka, David Braben az OXM-nek adott interjújában pontosan ezt mondta.


"A Kinectimals fejlesztése jóval a Milo előtt már elkezdődött. Éppen ezért a Frontier már más játékok fejlesztéséhez is használja, csupán az ötleteink fejlődtek olyan korábbi játékokból mint a Dog's Life."

"A Lionheadnek nem volt semmilyen befolyása sem a designba, sem a technológiába. Milo és Kate egy teljesen külön, ámde érdekes fejlesztése a Lionheadnek."

S bár a tópartján ücsörgő kisfiúval való beszélgetés lehet kevésbé érdekesebb, mint szőrös tigriskölykök simogatása, tény, hogy van rá esély, hogy Milo önálló játékot kapjon, ne csak szimpla techdemóként tűnjön el a süllyesztőben.
7.
7.
Motig
OFF:

>5 >6: amiket leírtatok.... hűen tükrözi a korotokat.(persze nem testi szinten)

ON:

már nemazért de van nintendodogs van eytoy pets már csak egy ilyen hiányzot... de tényleg.. a milo legalább technikailag jó let volna meg öltletes ha kicsit tuningolnak rajta
6.
6.
naruto88
és ha minden jól megy a végén kúró mozdulatokat csinálhatsz a levegőbe? xD
5.
5.
Raam989
Ez a Milo egy baromság. Techdemónak pont jó, de ki a p.csöm akar egy nem létező emberrel kikapcsolódás szintjén beszélgetni? Jó, tudom... a kockáknak nincsenek igazi barátai...



Bár egy Kanojo féle randiszimulátort el tudnék ezzel a technológiával képzelni... :D
4.
4.
Guppi
Jó hogy nem használja, fura lenne egy beszélő macska XD
3.
3.
torppapa5
#1: Én 576.hu-n azt olvastam, hogy ezt a kijelentést visszavonták, a Milo projeckt teljes játékként is ki fog jönni, nem csak más játékokba lesz beépítve.
2.
2.
Antihero
"ámde érdekes"? max ha beépítik a Black&White 3-ba
1.
1.
hunlord
Mindenhol azt hallani, hogy nem lesz Milo-ból játék, csak a technológia egyes részeit használják fel más projecteknél. Gondolom leginkább a Lionhead.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...