Megérkezett az első videó a NASA MMO-járól

Link másolása
A NASA közreműködésével készül űrszimulációs MMO-játék Moonbase Alpha néven. Az ötlet merész és veszélyes, de végre érkezett egy rövid előzetes a játékról.
A NASA közreműködésével készül űrszimulációs MMO-játék Moonbase Alpha néven. Az ötlet merész és veszélyes, de végre érkezett egy rövid előzetes a játékról.


Lehet itt tipegni a Nyugalom tengerén, csöveket csatlakoztatni egyik helyről a másikra, vagy felderítésre küldhetjük a lendkerekes Aibo kutyát. A viccet félretéve: elég monotonnak tűnik a játék, és technikailag nem fest teljesen korrekten mai képet, de végtére is lehet belőle valami - úgyis ingyenes lesz!
25.
25.
Killió
Ez jónak tünik!



PC?

Ár?

Kiadás dátuma?
24.
24.
Drider
Legutóbb valami Space Staition Simulatort-t próbáltam, ami jó volt ugyan, de a demó miatt elég korlátozottak voltak a lehetőségek. Holdraszállós játékkal is játszottam régen, valami Eagle Lander volt a neve, úgy tudom ingyenes, és elég jó szimulátor.
23.
23.
_Tappancs_
Asszem ez is a Nasa mmo-ról beszél és vannak a játékból videók is mutatva...



Nemtudok angolul íígy nem értem..esetleg aki tud az elmondhatná ,hogy miről beszél a koma, márha valóban a NASA mmo-járól beszél.



http://www.youtube.com/watch?v=MAb8ehtFXCU
22.
22.
Akhenaten
Remélem lesz olyan easter egg, hogy egy bucka mögött a Rammstein énekli az Amerikát.
21.
21.
bledzer
18. viszont szerintem a NASA ezt inkább valóságosabb izűre szeretné, hátha előásnak a gamerek közül is pár hiper fizikust. Szerintem ez rétegjátéknak született.
20.
20.
HerodPK
és lenne benne lvl up meg minden ...........max lvl60 és t8 as fraciakulcsal nyomod ami sokkal menööb mint a lvl 1 es asztronautáké:P
18.
18.
pyro
Én mindenképpen kipróbálom :D Mondjuk pihenőnek jó lehet két SC2 meccs között... :)
18.
18.
_Tappancs_
#18: Nem gondolom, hogy ennyi a játék mint amennyit elsőre láttat magából.

Lehet pl növényeket kell növeszteni és figyelni ahogy nő. Vagy sejteket és kis élőlényeket mikroszkopon belül figyelni, ahogy telepeket alkotnak, meghalnak és különböző tápanyagokkal kell őket etetni a nap bizonyos pontján...

Aztán ott vannak ugye a karakter erőnléi edzései: speciális súlyzós gyakorlatok



És van még egy csomo nagyon érdekes és mozgalmas elem, ami eszembe se jut. csöveket huzkodni nagyon izgalmas, mert mivan , ha elesik az ember és kiszakad a ruhája? Csupa izalom, ugye? :D:D:D:D



----

Remélem tudományos lesz és komplex..akkor legalább lesz értelme, a casual(tudománytalan hülyéskedés) játékmenet egy realista közegben valószínű unalmassá fogja tenni az egészet.. Na de majd eldől... "...COMING JULY 6th!"

17.
17.
Optimus Prime
#18: ez tényleg jó lenne, de Kubrick meghalt és nem hiszem, hogy könnyen megtudnánk venni a 2001 jogait egy játékhoz. :)



#12: a holdjárós GTA ötlet jó. De a mai holdjárókkal még elkószált Mynockot se lehetne elcsapni.
16.
16.
tjames
#17: Hát jah...az tényleg nem....

De más lehetne! Nem kéne a "nagy tenger" síkságán landolni, lehetett volna valami kanyonosabb sziklásabb részen, ahol váltakozna a fény és a sötétség. Lehetne nagyobb a bázis és akkor épületen belül csak lenne változatosság....sőőőt lehetne egy felszín alatti bázis is...
15.
15.
Dinosaur
Én azt hiszem hogy izgalmas pillanatoknak nézünk elébe!! muhahahaha:))
14.
14.
tjames
MMO?????

ez a sivárság?

....

:S
13.
13.
_Tappancs_
Én kiváncsi vagyok rá, hogy mit lehet ebből kihozni.. Else tom képzelni, hogy mit lehet csinálni egy ilyen telepen....
12.
12.
galmat
Tyűű micsoda MMO lesz ez! Mondjuk ennyi videóból csak találgatni lehet, hogy mit is kell csinálni ebben. Mondjuk ilyen küldetések leszenk: -Gyűjts 1 mázsa kőzetmintát, vidd vissza a bázisra 10 perc alatt.

-A harc meg valami ilyen lesz: szúrd ki a másik oxigén palackját, hogy nyerj. Vagy üsd el a holdjáróval, amolyan GTA 4 módra.
11.
11.
shane27
hát nem tűnik valami izgalmasnak :/
10.
10.
Exinor
Amiben nem kell ölni, vagy rombolni az már unalmas?



Egyébként nekem sem tetszik:)
9.
9.
oppenheimer
izgalom terén egy vonatszimulátorral van 1 szinten:D
8.
8.
Ajax
#5 Az tényleg jó lenne
7.
7.
Sousuke1989
Nekem tisztára tetszik ez az ötlet :-)

Ráadásul július 6-ra van kiírva a hivatalos oldalon, hogy megjelenik.

Tesztet kapunk róla?
6.
6.
Alath
hát nem tudom szerintem az első 10 perc után úgy megunnám, hogy nem igaz :D
5.
5.
Netsu
Nekem bejön. Viccen kívül. :D Mondjuk az lenne még jóféle hogyha más bolygókra is lehetne utazgatni,és oda is felállítani néhány központot. :)
1.
1.
Szajolihoher
jóindulattal is unalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...