PES 11: cél a hardcore rajongók visszaszerzése

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Konami brit marketingigazgató szerint a legfontosabb cél a régi, hardcore rajongók visszacsábítása focis játékuk legújabb részéhez.
A Konami brit marketingigazgató szerint a legfontosabb cél a régi, hardcore rajongók visszacsábítása focis játékuk legújabb részéhez. John Murphy a CVG-nek adott interjújában kifejtette, nem szeretnének több rajongót veszíteni, s ezzel erősíteni a rivális focijáték bázisát.

Mint mondotta: "Meg szeretnénk állítani fanbázisunk elmozdulását a rivális felé - és hogy őszinte legyek, aggaszt, hogy az utóbbi időkben ez a jellemző. Évekig ültünk a babérjainkon, joggal hihették, hogy semmi nem fog megváltozni."

Ugrás a galériához

"A mi stratégiánk sima és egyszerű. Viszonyítási alapunk az EA - őket kell legyőznünk, ami elegendő kihívást jelent számunkra. De nem ez a végső célunk, hanem az, hogy nem vesztünk több rajongót és a régi hardcore réteget visszahódítjuk. Meglátjuk mi lesz."

Murphy már 1998 óta pátyolgatja a sorozatot és kiemelte, nem minden országban teljesít ugyanúgy a FIFA és a PES aktuális része. Az Egyesült Királyságban erős versengés folyik, Franciaországban egyértelmű a saját játékuk győzelme, ugyanez a helyzet a spanyoloknál és az olaszoknál is. Németországban viszont mindig a FIFA győz eladási szempontok alapján.

Szükség van két rivális játékra, mert ha a PES eltűnik és az EA gyermeke egyeduralkodóvá válik, akkor az a focis játékok hanyatlásával is egyenlő: monopól helyzet miatt nulla fejlődés várható.
18.
18.
Eltiron
Engem idén "vett meg" a PES, öt év FIFA után át is szoktam rá.
17.
17.
Mathia$
Ahhoz hogy visszaszerezzék pont olyannak kell lenni mint a fifa. Még mindig 4x annyian fifáznak, a bl nem sokat segített nekik.



#12: ne hazudj, nyomtad te fifa 2003-al is ps2-n és megvertél.
16.
16.
zoli12i
#10: őőőh hát ezt jól megmondtam ! :D
15.
15.
Slik
:D ez vicces, ha kijön ez a hardcore rajongóknak való pes megígérem kipróbálom és nem egy meccs alatt alkotok véleményt
14.
14.
Netsu
#12: Bocs,csak tudod a FIFA buzik szoktak ennyire primitíven,és mindenféle érvelés nélkül odamondani valamit a PeSről :) Alan Wake köcsög :D
13.
13.
wolf15
#12: Le is írtad az alapvető hibát, amit el szoktak követni az emberek...egyszer próbáltad. Ezt a játékot pár meccs alatt nem lehet megismerni. Egyrészt nem szoksz hozzá magához a játékhoz, ezáltal kikapsz, és nincs sikerélményed. És nem tűnik ki, hogy mindegyik meccs más és más, mert nem is játszottál sokat. Szóval szerintem próbáld ki hosszútávon is, ha tényleg egy futball játékkal akarsz játszani. =)
12.
12.
Slik
hogy én fifabuzi? kétlem csak a 09 játszottam és csak is az tetszett, egyszer próbáltam a pest és az alapján levontam mindent... egyébként meg befoghatod a pofád animeköcsög
11.
11.
aRkye
Kíváncsi vagyok a végeredményre. 98 óta fifázok, persze bele-bele kóstoltam a pes-be is, ami néha tényleg jobb volt. Egyszerű a képlet: megszerzem mindkettőt, s amelyikre jobban rákattanok, az egyértelműen nyer (nálam!) :)
10.
10.
wolf15
#9: Aha, ja...ígyahogymondod.
9.
9.
zoli12i
konzolon még mindig nincs/lesz esélye a fifa ellen !
7.
7.
arshavin23
#5: Pro Evolution Soccer,de a PES sokkal egyszerűbb ;)
5.
5.
oppenheimer
ennek mia teljes neve? legalább 1x leírhatták volna a cikkbe:/
5.
5.
arshavin23
Igazából nekem megvan konzolon mind a 2 játék,összehasonlítás céljából vettem,és azt kell mondjam,hogy se a Fifa,se a PES nem jobb.A PESnek,és a Fifának is megvannak a jó tulajdonságai,és a rossz is.Egyiks se jobb a másiknál.Mind a 2 jó játék,nekem mind2 tetszik,és most konzolon a PES vs Fifa között,nem tudok dönteni,de PC-n egyértelműen PES.
4.
4.
wolf15
#2: Komoly érvek..



Én bizakodással várom az új részt, de az már a most megjelent videókból is leszűrhetők, hogy a kapusok maradtak a régiek (azaz sz*rok, bár lehet ezt még nem javították...); valamint ez az új erő-csík sem jön be annyira.

No mind1, még 3 hónapot ki kell bírni egy Demo-ig. :D
3.
3.
Netsu
#2: Érvelni is tudsz,vagy te is csak egy FIFA buzi vagy?
2.
2.
Slik
utálom a focit, de a FIFA mégis tetszett... a PES viszont egy szar
1.
1.
Danyell86
Nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki az új PeS-ből, mert már a PeS 10el megbarátkoztam, legalábbis PC-én, de sztem a konzolos FIFA jelenleg az eddigi legjobban összerakott focis játék, és ezt nem elfogultságból mondom, mert én mnd2vel játszom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...