APB: nem lesznek kövér női karakterek

Az MMO GTA-klón, az All Points Bulletin karaktergenerálójából kiderül, hogy a női esélyegyenlőségre fittyet hányva nem alkothatunk dagi női karaktereket.
Az MMO GTA-klón, az All Points Bulletin karaktergenerálójából kiderül, hogy a női esélyegyenlőségre fittyet hányva nem alkothatunk dagi női karaktereket. De ugyan kinek lenne ez az elsődleges szempont a játék vásárlásánál? A BeefJack.com tesztelői azonban szélsőséges esetek megalkotásával tették próbára a Realtime Worlds online akciójátékának karakter-generálóját. Elvileg minden formában és méretben létrehozhatjuk személyes alteregónkat, a valóságban viszont ez másképpen alakul.

Vegyünk példának egy férfi karaktert, és állítsuk a Body menüben a Testsúly csúszkát maximumra. Ez lesz belőle:Terebélyes pocak, lomha mozgás, igazi amerikai jellegzetesség. Ámbátor egy videojátékról beszélünk, amelyben nyurga főhősök vannak. Viszont, ha ugyanezt női karakterrel tesszük meg, ennyire autentikus élményben nem lesz részünk:Kicsit trampli kiállás, gusztusos combok, de még mindig nem az igaz. Sőt a férfi alteregók mellett bizony a készítők nem szeretnék hátrányos megkülönböztetésben részesíteni a gyengébbik nemet.

Az All Points Bulletin megjelenése itt van a nyakunkon már, San Paro városa a két szemben álló frakció véres tűzharcaitól lesz hangos.
8 komment - szólj hozzá!