APB: nem lesznek kövér női karakterek

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Az MMO GTA-klón, az All Points Bulletin karaktergenerálójából kiderül, hogy a női esélyegyenlőségre fittyet hányva nem alkothatunk dagi női karaktereket.
Az MMO GTA-klón, az All Points Bulletin karaktergenerálójából kiderül, hogy a női esélyegyenlőségre fittyet hányva nem alkothatunk dagi női karaktereket. De ugyan kinek lenne ez az elsődleges szempont a játék vásárlásánál? A BeefJack.com tesztelői azonban szélsőséges esetek megalkotásával tették próbára a Realtime Worlds online akciójátékának karakter-generálóját. Elvileg minden formában és méretben létrehozhatjuk személyes alteregónkat, a valóságban viszont ez másképpen alakul.

Vegyünk példának egy férfi karaktert, és állítsuk a Body menüben a Testsúly csúszkát maximumra. Ez lesz belőle:



Terebélyes pocak, lomha mozgás, igazi amerikai jellegzetesség. Ámbátor egy videojátékról beszélünk, amelyben nyurga főhősök vannak. Viszont, ha ugyanezt női karakterrel tesszük meg, ennyire autentikus élményben nem lesz részünk:



Kicsit trampli kiállás, gusztusos combok, de még mindig nem az igaz. Sőt a férfi alteregók mellett bizony a készítők nem szeretnék hátrányos megkülönböztetésben részesíteni a gyengébbik nemet.

Az All Points Bulletin megjelenése itt van a nyakunkon már, San Paro városa a két szemben álló frakció véres tűzharcaitól lesz hangos.
8.
8.
naruto88
Tényleg senki sem fogja hiányolni mert amerikában mindenhol topmodellek dolgoznak és csak topmodellek élnek a szabadság földjén ELVILEG. Ennek ellenére biztos vagyok benne hogy a médiában szidni fogják és perelnek majd emberek mert ha egy játékba bele lehet kötni akkor megteszik.
7.
7.
geri q
#6: sztem a dagatt amerikai kocka nők felfognak háborodni mert mi az hogy nem csinálhatnak 160 kilós nőket mikor ők magukat akarják adni :D
6.
6.
caleb007
És amúgy mi van, ha nem lehet kövér nőt létrehozni? Szerintem szakállas nőt sem lehet. Pedig én már láttam olyat is. Sőt, tolókocsis vagy féllábú embert sem lehet létrehozni. Ráadásul süketet vagy szemtengely ferdüléses karaktert sem. Most ezért meg tud sértődni valaki?
5.
5.
Optimus Prime
Hogy lenne kövér nő? Amcsi játék, amcsi kockáknak és ők tudják mindenki szép, jó, okos és tökéletes!

Másrészről a legtöbb ember inkább egy jó vágású karaktert hoz létre, hogy legalább a játékban menő legyen.
4.
4.
cross56
Ebből nem hiszem, hogy vita lenne, engem például a hányinger kerülget ha pl egy játékban egy hájas nőt látok.
3.
3.
zsizsi
Szerintem ebből még lehet nagy vita Ajajj oprah perelni fog xD
2.
2.
Mathia$
A képen látható nő is eléggé húsos.
1.
1.
Slik
nekem tetszik, hogy nincsenek dagi nők... le velük! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...