Crackdown 2 - Pacific City már nem a régi

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 6.
  • Videó
Link másolása
Pacific City már nem a régi, az egykor békés és nyugodt metropolisz utcáin zűrzavar uralkodik. De mi vezetett idáig? A Pacific City Archives megválaszolja a kérdéseidet.
Pacific City már nem a régi, az egykor békés és nyugodt metropolisz utcáin zűrzavar uralkodik. De mi vezetett idáig? A Pacific City Archives megválaszolja a kérdéseidet.



A héten megjelenő Crackdown 2-ben a játékosokra hárul a nyugalom helyreállításának feladata, mindemellett kooperatív és multiplayer módban is randarílozhatunk, ha az egyjátékos móka már nem nyújt elég kihívást. A májusban indult Pacific City Archives című animációs sorozat a két játék közötti történéseket dolgozza fel: ebből kiderül, hogy miért züllött le a szépmúltú nagyváros. A teljes sorozatot most helyben is megnézhetitek.








14.
14.
CoDer
#13: hát ezt jólmegasszontad :D de igaz! jó game lesz!
13.
13.
b8h10
Ez kicsit olyan mint ha GTA robotzsarura itta volna magát a hegylakó pálinkából és rock zenére kapuérázna rabmó sztájlban.Megnéztem a Crackdown ról egy gémpléjt mármint az egyről.Sztracsatellás palacsinta lesz ez gyerekek.Tök jónak néz ki meg vicces is szerintem.Lehet srácok hogy talán ez lesz az a játék ami annyi adrenalin löketet pumpál az agyatokba ami után simán odamész a helyi cigánymaffiozóhoz és letéped a mellszőrét.Várom ezt a játékot.Igazi rendfenntartós műveleti területes oszlatós vízágyú ivós gengszter nepper hekker zúzós játék lesz szerintem.
12.
12.
Badfear
Szerintem remek kis játék. Én már előre megrendeltem csak jöjjön ki. Pont az ami a videók alapján nem néz ki jónak, és emiatt sokan úgy érzik, hogy 'ez egy szar" szöveget mindenképp be kell nyögni. Pedig, aki próbálta az egyet az tudhatja, hogy nagyon élvezetes, és változatos. Slik neked is lehet agyad mert nem rossz a játék. A rossz játék nem tetszett egy csomó embernek, és nem is kaphat ilyen jóféle értékeléseket. De te aztán biztos tudod. A grafika tényleg nem a legszebb, de nagyon hangulatos, és co-opban az igazi. De legalább valami okot füzzenek már hozzá a szarozók. Miért szar? He? Azt értem, hogy nem a legszebb de azon kívül?
11.
11.
Revon
hát, én nem ismertem ezt a játékot eddig, de ahogy megnéztem ezt az 5 kis vidit a story tetszett nagyon is, és nem értettem miért szólják le itt a gémet. Na nem is kellet több néztem gameplay-t és hát maradjunk annyiban hogy a kivitelezés tényleg nem csillagos ötös még ha az ötlet lehetne is az. A játékhoz egyáltalán nem illik ez a cel-shaded grafika és a tps nézet. Total fps és total realisztikus grafek, na akkor már jó lenne. Ez hát az én véleményem.
10.
10.
hakydakillah
9.igazad van, nem kell a játéknak prédikátor, mert a 7-8as értékelések azt mutatják, hogy egyáltalán nem egy szar kategóriás játékról van szó. Nekem bejött, én megveszem, akinek meg nem, az ne vegye és kész :-)
9.
9.
Slik
nem kell egy játéknak prédikátor, ha rossz akkor rossz nincs mit tenni
8.
8.
Brundle
#7: Szerintem ne idegeskedj ilyeneken, mindig vannak és lesznek ilyen emberek.Régebben én is írtam ilyen kommenteket mint te,de nem használ semmit sajnos. Ne vedd komolyan,nevess csak rajtuk és kész,többet nem ér az egész.

ui. Ez tényleg csak egy fos :P na csak vicceltem ,ign-en azt írták róla hogy nem rossz 7,5 pontot kapott mint régebben a prototype, nekem az is tetszett.
7.
7.
Badfear
Maradjon csöndbe már el a sok fosozó. Egyszerüen nem értem, hogy minden ok nélkül miért kell trágár kifejezésekkel szidni egy játékot ami a legkevésbé ismersz. Vannak itt értelmes emberek akik kultúráltan tudnak kommentelni mint pl ez: Engem a demó nem győzött meg! És vannak azok a kommentek, amik egy 5 éves gyerek szellemi szintjén vannak. Oké, hogy internet, de egy játékot amibe sok időt ölt rengeteg ember legalább azzal tizsteljük meg, hogy kultúráltan fejezzük ki, hogy miért tetszik vagy nem tetszik a játék. El se hiszem, hogy vannak ilyen emberek. Ezzel csak olyan embereket húztok fől akinek tetszik a játék, és nem kedveli a bunkókat - mint én. Nem szoktam gyakran kommentelni, de ha rászánom magam, hogy írjak valamit, akkor nem egy ilyen zokni szintjén lévő benögést adok be, hanem bőven kifejezem magam.



Elnézést, hogy így kikeltem magamból, de egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen oldalon mért kell olyanokat kommentelni, mintha egy napiszar lenne. Szerintem az oldalt és a játékot is megtisztelhetnétek ezzel. Köszönöm.
6.
6.
bicikli97
Engem a demó nem győzött meg!
5.
5.
dzsiádzsó
Nagyon jó játék, én szeretem :)
3.
3.
rafik
Kicsit eltúloztad!!!!.....inkább egy fossssssssssssssss!!!!!!
2.
2.
Slik
nem lesz itt sok komment mert ez egy szar játék
1.
1.
Gt17
1*

peersze multizzatok nyugodtam :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...