Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.
Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.

Ugrás a galériához

Japánban a nyugati premierhez képest némi késéssel, október 21-én kerülhet boltokba a Sony mozgásérzékelős kontrollere, és az első napon szinte már biztosan kapható lesz az EyePet Move-hoz igazított változata, a Sports Champions, a Beat Sketch, a High Velocity Bowling, a Kung Fu Rider és az új Time Crisis is. Ekkor már a Resident Evil 5 is támogatni fogja a kiegészítőt, a tervek szerint szeptember közepén jelenhet meg az ingyenes frissítés, amely kompatibilissé teszi a Move-val a játékot.

A megjelenés utáni hónapokban folyamatosan érkeznek majd a Move-ot (is) támogató címek: novemberben jön az Echochrome folytatása, a The Fight és a Motion Party, majd decemberben jelenik meg a TV Superstarts. Nincs tisztázva, hogy mikor, de elvileg még idén megjelenik az új Ape Escape, majd jövőre jön a Tower, a The Shoot, a varázslós Sorcery, és az ikonikus PlayStation-hősöket felvonultató Heroes on the Move. A Hustle Kings, a Heavy Rain és a Killzone 3 szintén támogatni fogják a kiegészítőt, de ezek pontos megjelenése még nem ismert.

Mint említettük, a lista a japán játékosokat érinti elsősorban, de jó esély van rá, hogy egy hasonló felhozatal vár ránk és az amerikai játékosokra is.

7.
7.
watto
1: szenzor, távolság és mozgás érzékelő
6.
6.
gyerecske
5.
5.
mnmn1
én csak kettőt várok:



1. Sorcery

2. The Fight
4.
4.
Noctis
A lényeg, hogy a kisebbek jobban élvezik a mozgásérzékelős játékokat, és őket főleg a Nintendo tudja "megszólítani" a játékaival (pl. Mario). A Ps3 elég drága és 14+ emberkék játszanak vele, akik jól elvannak a sima irányítással. Nem lesz akkora sikere mint a Wii esetében, ha a gamerekből és a játékokból indulunk ki.

u.i. Heavy Rain azért jó lehet move irányítással.
3.
3.
HomoLudens
Vagy egy izzó plazma gömbb esetleges mutáns ufo támadás kivédésére vagy egy ledes lámpa fröcsöntöt műanyag búrája amit nyomon követhet a ps eye ;)
2.
2.
Gt17
1*

van több féle almás,cseresznyés,körtés,van választék :).Natal ps3 kombót kipróbálnám és mellé a killzone 3 at:D
1.
1.
Bumbi_King
Demiaz a szines felfufjt koton az elején ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...