Októberben jelenik meg a Vanquish

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 7.
  • Hír
Link másolása
A Famitsu tegnap megjelent számából kiderült, hogy a Sega gondozásában készülő Vanquish októberi megjelenéssel landol a boltok polcain.
A Famitsu tegnap megjelent számából kiderült, hogy a Sega gondozásában készülő Vanquish októberi megjelenéssel landol a boltok polcain. A Platinum Games berkeiben készülő futurisztikus TPS-en a híres Mikami designer-nagyúr bábáskodott, nem kevesebb célból, mint megreformálni a sablonos fedezékharcos akciójátékokat. Kemény beszólások, japán lazaság és bőven adagolt tűzharc - így tudnánk összefoglalni a Vanquish lényegét. A pontos dátum ez év október 23-a, Xbox 360 és PS3 változatok egy időben jelennek meg. E nap egyelőre csak Japánban kikezdhetetlen időpont.

Ugrás a galériához

Az európai debütálásról sajnos még nincs információnk, de a szeptember-október környéke szintén mérvadó lehet.
7.
7.
Nomad010
#6: Ha adsz rá pénzt és/vagy meggyőzöd az őseimet, hogy nem fölösleges pénz kidobás akkor én nagyon szívesen veszek egyet
6.
6.
Yagami Light
#4: Szerintem vegyél XBOX-ot. Simán megéri, ráadásul ha megvárod az újabb kiadást belőle, még olcsóbban is hozzájutsz. Egy jó darabig még fognak rá játékok kijönni és olyan játékokkal is játszhatsz, amik PC-re egyáltalán nem lesznek.
5.
5.
X360_FaNbOy
Ez a tél (október az még nem tél :D) kényeztetés lesz, nekünk: játékosoknak..Cryisis 2, Bulletstorm, Vanquish, Black Ops...És nem csak ennyi lessz...
4.
4.
Nomad010
Nem hiszem el, hogy PC-re már megint nem jön!!!! Akkor basszák meg, fejlesszenek XBox-on ha már ennyire odavannak érte!
3.
3.
danez11
kicsit lost planet beütése van, de tetszik :D
2.
2.
Robi87
pc-re előreláthatóan fog jönni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...