Treyarch: egy LEGO Call of Duty működhetne

LEGO játékok terén el vagyunk kényeztetve, viszonylag sikereseknek mondhatóak és a Treyarch szerint egy Call of Duty is működhetne ebben az univerzumban.
LEGO játékok terén el vagyunk kényeztetve, viszonylag sikereseknek mondhatóak  és a Treyarch szerint egy Call of Duty is működhetne ebben az univerzumban. Önmagukban is jövedelmező frencsájzok érték már meg a "meglegósítást", gondoljunk csak a Star Warsra, Indiana Jonesra, Batmanre, vagy legutóbb a Harry Potterre. Ám egy kimondottan lövöldözős felmenőkkel bíró háborús cucc is megállná a helyét az építőkockák birodalmában? A Call of Duty: Black Opson jelenleg is munkálkodó Treyarch szerint igen.

Jason Olin, a stúdió közösségi managere nemrégiben egy Twitter-bejegyzést tett közzé a nagyvilágnak, amely eléggé felkeltette a rajongók figyelmét:

"LEGO Call of Duty? Működhetne..."

Fegyveres összecsapások LEGO katonák között, gránátok hatásától szanaszét repülő alkatrészek - ezek lehetnek a családbarát LEGO Call of Duty alapismérvei. Lehet, hogy Olin úr olyat tud, amit mi még nem. Lehet, hogy pont az alábbi videó indította be a Treyarch fantáziáját?

30 komment - szólj hozzá!