Mozgásban is bemutatkozik a PES 2011

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 13.
  • Videó
Link másolása
A Konami kiadta az első videókat a Pro Evolution Soccer 2011-ből, amelyek az új játékmeneti újdonságokra és irányításra hívják fel a figyelmet.
A Konami kiadta az első videókat a Pro Evolution Soccer 2011-ből, amelyek az új játékmeneti újdonságokra és irányításra hívják fel a figyelmet. Az ez évi új funkciók között a vére tisztességes módon terelgethetjük focistáinkat, teljes, 360 fokos irányba, végre azt érezhetjük, hogy a valósághoz is közelebb állunk.

A videókon jól kivehető az új passzolási-rendszer, védekezés és lökdösődés, valamint egyéb fondorlatos trükköket lehet előcsalni az R3 gombbal. A valóságosabb foci kedvelői mindig is a PES szériát választották, viszont az utóbbi években rengetegen pártoltak át az EA aktuális FIFÁ-jához, a fejlesztők hangoztatták is nemrégiben, hogy a régi hardcore réteg visszacsábítására törekednek.





Csak a nyugodt álmaink érdekében tennénk hozzá, hogy a vuvuzela mesés hangja a PES 2011-ben is visszaköszön. Köszönjük Konami!
9.
9.
duran3
#7: En interneten nyomom a fifat .Nam erdekel hogy most milyen stadionban jatszom!a PES 2008-ig JOBB volt,remelem megint jobb lesz.
8.
8.
wolf15
#7: Az egy VB mod a PES 2010-hez, semmi köze a 2011-hez. =)



Amúgy kapusok még mindig bénák, van egy két új és jó megoldás, pl. menük, mozdulatok, stb...de nem estem sajna még ettől hasra.

Majd egy Demo után okosabbak leszünk.
7.
7.
dzsiádzsó
Vannak benne jó ötletek, de távol távol a FIFA szint, kár mert a körítés helyes, de mondjuk WV licensz mellé nem kapták meg a stadionokat? Mer elég tré Amszterdamba rendezni a döntőt....
6.
6.
david512
eddig egyik részt se vettem meg most másként lesz
5.
5.
arshavin23
Ha a grafika is javul 1 keveset,akkor nagyon jó játékot kapunk.
3.
3.
bzsp
látszik, h a játék fizikája rengeteget fejlődött, viszont grafikai téren még mindig le vannak maradva a fifához képest.
2.
2.
girgosz
1: Igaz. Nem minden az amit a youtube annak ír. :DD
1.
1.
Blaise
A második videó nem a PES 2011-ből való, hanem a PES 2010-hez készült Moddingway-féle VB mod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...