Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.
Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.A kizárólag Nintendo Wii-re készülő The Last Story-t 120 százalékos erőbedobással csinálják, mondta, mindent bele akarnak tenni, mert úgy érzi, ez lesz az utosó játéka. Sakaguchi az 1987-ben NES-re megjelent Final Fantasy révén szerzett hírnevet: a címről ódákat lehetne zengeni, s ezért a mestert is csak jó szó érhetné, de talán mindent elmond az, hogy a Final Fantasy 85 milliós eladott példányszámmal büszkélkedhető sorozattá nőtte ki magát.

Érdekes módon a 2004-ben alapított Mistwalkerrel már csak ksebb sikereket ért el, a Blue Dragon és Lost Odyssey csak mérsékelt teljesítményt nyújtott a kasszáknál. A mester jelenleg a The Last Story-n munkálkodik, ez a játék az év végén jelenhet meg.

10 komment - szólj hozzá!