Folytatást kap a Blacklight: Tango Down

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Pár hete érhető el Live-on a multis mészárlásra kihegyezett Blacklight: Tango Down, amit a PC-s verzió követ. A Zombie Studios már a folytatásról beszél.
Pár hete érhető el Live-on a multis mészárlásra kihegyezett Blacklight: Tango Down, amit a PC-s verzió követ. A Zombie Studios már a folytatásról beszél. A bejelentés gyors volt, szinte az első kritikák is alig futottak be, a fejlesztők viszont meg sem várták a visszajelzéseket. Egy interjúban  megemlítették, hogy már megkezdték a második rész munkálatait.

Ugrás az első rész galériájához

Aki nem tudná, a Blacklight egy hamisítatlan lövölde, kizárólagos online móddal, ahol a közeljövő utcai konfliktusait vívhatjuk meg a két szemben álló csapat szemszögéből. Modern fegyverek, hagyományos multis recept, pofás grafika és kelet-európai hadszínterek. Egészen elfogadható a visszhang, szépen is fogy, a Zombie-nak már van gyakorlata ebben, az ő kezük munkája az Americas Army is; és nem veszik túl komolyan magukat, nem akarnak a "nagyok" ellenfeleivé válni - ezt támasztja alá, hogy dobozos verzió nemlétezik belőle.

Nagyobb térképeket, átláthatóbb meccs-beállításokat és számos új funkciót ígérnek a Blacklight: Tango Down 2-be, mely a jövő év nyarán jelenik meg a tervek szerint.

És miért pont egy év múlva? A fejlesztők nem szeretnének DLC-ket kiadni az első részhez, csupán a hibajavítással támogatják a megjelent programot, csak teljes értékű folytatásban gondolkodnak.
2.
2.
megalonagyix
És miért pont egy év múlva? A fejlesztők nem szeretnének DLC-ket kiadni az első részhez, csupán a hibajavítással támogatják a megjelent programot, csak teljes értékű folytatásban gondolkodnak. ----> respect!
1.
1.
wildláma
jó kis régimódi felfogású csapat. ez a jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...