Tíz százalék autóvezetés lesz az új James Bondban

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a fejlesztők elmondása szerint a játékidő 5-10 százalékát autóvezetéssel töltjük majd a Blood Stone-ban, a játék tetemes része TPS marad.
Bár a fejlesztők elmondása szerint a játékidő 5-10 százalékát autóvezetéssel töltjük majd a Blood Stone-ban, a játék tetemes része TPS marad. A James Bond: Blood Stone producere, Nick Davies nyilatkozta a napokban, hogy üldözéses jelenetekkel is színesítik a játékot, a fennmaradó részt a kémkedés és a harmadik személyű akció fogja kitenni.

"Ami a játékidőt illeti, olyan 5-10 %-át fogja kitenni a teljes folyamatnak," - mondta Davies, de a látvány szempontjából mégis hangsúlyos tényező lesz a játék egészére nézve.


"Az autóvezetés kis része a játéknak, de nagyon élvezetes lesz, robbanékony és üdítő. Nagyobb darabot is szentelnénk neki, ha lehetne."

Ami a többi elemet illeti, olyan 10-20 százalékot fog kitenni a lopakodós, besurranós kémkedés, de ezt pusztakezes harccal, vagy lövöldözéssel kiválthatjuk, ha a játékos nem szeret sunnyogni. A Blood Stone legnagyobb részben még mind a harmadik személyű nézőpontból irányítható harcra, de sok mást is megtehetsz, hogy likvidáld a rosszfiúkat a fegyverhasználaton kívül.

Nem csoda, hogy a 007-es Aston Martinjának volánja mögé pattanhatunk, elvégre a múlt pénteken, Londonban leleplezett játékot a Bizarre Creations fejleszti, aki a Project Gotham Racing és a Blur felett bábáskodtak, úgyhogy bízhatunk benne, hogy nem fércmegoldásról lesz szó, ami az autóvezetős részeket illeti. Csak a látványra kellene még egy picit rágyúrniuk.

A Blood Stone az év második felében jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
5.
5.
bzsp
remélem, h nem szarják el úgy mint a legutóbbi bond játékot...
4.
4.
Macifasz
#3: Akció-hent. Ami jól is elsűlhet (Kane&Lynch) de kihagyott ziccer is lehet (az előző Bond game). Szóval remélem, nem csak a szájuk lesz nagy, aztán kapunk egy félkész, összecsapott, mi lett volna ha játékot.
3.
3.
megalonagyix
remélem jó lesz, bár az hogy a lopakodás csak 20% az érthetetlen. Akkor mi a maradék 70-75%?
2.
2.
Macifasz
Tehát azaz egy küldi, ami a kiadott in-game-ban van. Vagy max még 1. Fasza, azt hittem több lesz. Meg az osonás is csak 20%? Ehhh...remélem nem csapják össze.
1.
1.
gamerplayer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...