A Bizarre Creations folytatná a Blurt

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők elmondása szerint az online lehetőségekre kihegyezett Blur "egy nagy frencsájz kezdete" volt csupán és a gyatra eladások ellenére is folytatnák.
A fejlesztők elmondása szerint az online lehetőségekre kihegyezett Blur "egy nagy frencsájz kezdete" volt csupán és a gyatra eladások ellenére is folytatnák. Arra, hogy nem hozta a Blur a tervezett eladási adatokat, a készítők azt mondták, hogy a játékuk az autóversenyek nagyon zsúfolt időszakában jelent meg, utalva arra, hogy a konkurencia darabjaival szinte egy időben látták meg a napvilágot. Ennek ellenére tervezik, hogy a sorozat visszatér a jövőben.


"Egy időben jöttünk ki a ModNation Racerrel és a Split/Seconddal. Az autóversenyzős játékok hihetetlenül népszerűek, az arányuk magas, azt hiszem ez az oka a lassan induló eladásoknak. Azt gondolom, hogy a multiplayer sokáig életben tartja, és a rajongók visszatérnek újra és újra, jóval azután is, hogy más játékok már használtként végzik." - mondta a Nick Davies producer.

És mi volt a véleménye, amikor megkérdezték a Blur 2-ről, csak ennyit válaszolt:

"Igen, tervezzük. Bár én nem dolgozok kifejezetten a Blur-ért felelős részlegnél most (Nick az új James Bondon munkálkodik), így nem tudok beszélni velük, de mindig is az volt a terv, hogy a Blur az első számú autós frencsájzzá váljon. Ez minden, amit el tudok mondani."

Ehhez persze a kiadónak, az Activisionnek is lesz egy-két szava, mindenesetre a Blurt szerettük, bőven benne van még a pakliban egy nagyobb autóparkkal és eddig hiányolt új játékmódokkal felvértezett második rész.
2.
2.
papailajos
Hat remellem h nemlessz Blur 2,mert mar az 1-es is ritka szar jatek!
1.
1.
AmreyP
ModNation Racerrel játszottam..elég gyerekes.Split/Secondba tetszett hogy változik pálya a robantásoktól de vezetés+graf az naon gyenge volt:S Ha erre a képre nézek akkor látom hogy kocsikidolgozás 0..... Szerintem csináljanak inkább kissámlikat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...