Fight Night Champion bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sport ma lerántotta a leplet ökölvívó-sorozatának következő darabjáról, az EA Showcase keretein belül. Ezúttal a single-playerre gyúrnak rá nagyon.
Az EA Sport ma lerántotta a leplet ökölvívó-sorozatának következő darabjáról, az EA Showcase keretein belül. Ezúttal a single-playerre gyúrnak rá nagyon. A 2011 folyamán érkező játék egy új fejezetet nyit a Fight Night szériában, szó nincs arról a Round 4 szimpla kiegészítése és újracsomagolása lenne.

A fejlesztő EA Canada szerint a legnagyobb innovációval az egyjátékos opciót mívelők szembesülnek majd.

"A Fight Night Champion formabontó lesz a single player sportjátékok között, több mint amennyit várnánk tőle. A játékosok teljesen új élménnyel gazdagodhatnak, miután a kötelek közé léptek, a dráma és érzelem át fog jönni, minden izgalommal és tragédiával, ami egy világbajnoki boxmérkőzés adhat."

Brian Hayes, a játék gameplay producere szerint, ez valami olyasmi lesz, amit a rajongók még nem vártak el egy EA Sports játéktól, egy merően másabb, nagyobb mókának ígérkezik.

60-65 bokszolót vonultat fel a Champion a végleges változatban, a valóságban is létező figurákat, továbbá a harcrendszeren is változtatásokat eszközöltek, amelyet a Full Spectrum Punch Control névre kereszteltek. A segítségével a legpusztítóbb ütéseket mérhetjük ellenfeleinkre a ringben. A konkurencia nyomására a meccsek is véresebbek, naturálisabbak lesznek, elnézve az első képeken Manny Pacquaio ábrázatát, egyértelmű az UFC nyomása. Ezen belül az irányítást is teljesen felhasználóbarátra tervezik, bár már az Round 4-ben sem volt gond sportolóink terelgetése. A játék online módja is követi majd a markáns single player karriermódban látottakat.

Egyértelműen a hangulatra és kiválasztott boxolóink ranglétrán való felemelkedésére helyezi a hangsúlyt a Fight Night Champion, még realisztikusabb tálalásban a kötelek közé lépő sportoló vívódásaival. Csak a fények ne vakítsák el. A játék valamikor 2011 folyamán érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.
17.
17.
gorgo2
Király mindegyik része állat volt.Nagyon brutális a 2 kép.....
16.
16.
tjames
#16: Madárnak vagy 10 féle verziója tölthető a FNR4-hez is! Annyi hómméd boxoló van a FNR4-hez, hogy többszöröse mint ahány autó a GT5-höz (é ez nem túlzás!)
15.
15.
brolin10
Remélem több mostani boxoló is benne lesz.MADÁÁR xD
14.
14.
asdwarr
#11: nem csak ezért vennék, nem 40 ezer a move, és ilyen erővel hogy a levegőt ütöd akkor minden játék szar, mert vagy a billentyűt-és egeret ütöd, vagy a joyt mozgatod, és a gombokat nyomogatod:O
13.
13.
tjames
Egyik legjobb játék a FN gyerekek!

S ha jövőre jön, akkor minden bizonnyal kibaszik velem, mert ez szertein biztosan élvezni fogja a natal támogatást....de azt meg Qvára nem akarok venni.

Pedig mekkora lenne már.....
12.
12.
tjames
EZ KIRÁÁÁÁÁLY ! ! !

Na nálam ez ugrott a leglegleginkább várt toplista elejére!
10.
10.
megalonagyix
hát nem tudom.. én sem tudom elképzelni hogy kipengetek 12-14k-t azért, hogy lássak 2 embert, miközben nyomogatom a gombokat... lehet tele van extrákkal, meg mindennel, de akkor sem az én világom.. kb ugyan úgy érezhet a legalsó csávó is.
10.
10.
Baysi
4: látom valaki vicces kedvében van :D (valóban nem igazán csipázom a boxot mint játék)

8: ez igaz de csak ezért szerintem nem vennének sokan kineckt-et mert méreg drága ahhoz h egy két sportjátékot játszhass vele vagy neked megérne +40ezret hogy üthesd a levegőt a tv-d előtt?:D
9.
9.
Pantz22
#6: Teljesen elképzelhetetlen :D
8.
8.
asdwarr
úristen, ez a játék az amit talán a legjobban várok, de csak szerintem lenne kézenfekvő a kinect, és a move használata? itt ezt a két rendszert olyan jól ki lehetne használni, és olyan élvezetes lenne, mint kevésjáték szerintem.
7.
7.
bzsp
utoljára az FN3-al játszottam és az nagyon bejött. remélem ez is jól sikerül :)
6.
6.
Mortician
#4: Az is megeshet, hogy nem szereti a boxot. Elképzelhetetlen, mi? :)
5.
5.
Pantz22
#2: A FN4 hez is Liveról letölthető a gombokkal való irányítás...

Sztem úgy pocsék

A FN3, és a FN4 is csak ugy élvezhető, de ugy nagyon, ha az analóggal rúgjuk szét az enemy seggét
4.
4.
Pantz22
#1: Két lehetőség van...

Vagy lány vagy... akkor megértelek, de ha nem akkor csak egyszerűen hülye.

Neked a Barbiöltöztetős játékok valóak akkor-- nyomjál Sims-t
3.
3.
Pantz22
Alig Várom!

Fight Night saga BEST!!!!!!

Az összeset imádom!
2.
2.
TEEBEEX360
Én meg azt nem értem hogy miért kell analóggal ütni?Sokkal egyszerűbb és kíméletesebb a joynak is ha gombokkal ütsz.A 3-ba még lehetett gombokkal de a 4-be már nem.És ez sztem elég rossz pont neki.
1.
1.
Baysi
mitől izgalmas ha két izzadó izmos csávó üti egymást fél órán keresztül?xD ez az a játék amit soha nem értettem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...