DC Universe Online - jelentkezz a bétára

Akik szuperhősökké szeretnének válni, ne habozzanak: mától él a DC Universe Online bétatesztjének regisztrációs oldala, PC-n és PS3-on indulhat a móka.
Akik szuperhősökké szeretnének válni, ne habozzanak: mától él a DC Universe Online bétatesztjének regisztrációs oldala, PC-n és PS3-on indulhat a móka. Batman vagy Superman méltó utódja akarsz lenni? Netán vállvetve harcolni a nagy nevekkel a bűn, vagy éppen az igazság oldalán? A játékban erre is lehetőséged lesz, karakteredet frappáns képességekkel ruházhatod fel, akár többel is, bármikor összefuthatsz a képregényekből ismerős, istenként tisztelt figurákkal.

Ugrás a galériához

Mindössze pár demográfiai kérdésre kell felelned, és arra, hogy milyenek a játékosi szokásaid, némi szerencsével pedig hamarosan bétakulccsal lehetsz gazdagabb. A Sony Online egyébként újabb infókat rántott le Jokerről is a játék kapcsán, célja természetesen Batman ténykedéseinek megállítása. Fegyverei a Joker méreg, pisztoly és a nukleáris robbanófejek. A káosz hű szolgálja, Gotham békés polgárai tartja már évek óta félelemben.

A fejlesztők megerősítették a gyűjtői kiadás tartalmát is, az ára 99.99 dollárt kóstál
  • Exkluzív Batman figura
  • Exkluzív Joker's Flying Jester ingame fegyver a Villain erőinek
  • A Hősök számára Bat-Drome ingame nyalánkság
  • A Legend című online képregény nulladik száma
  • Art of DC Universe Online művészet album
  • Prestige képregény, melyet Geoff Johns írt
6 komment - szólj hozzá!