NBA 2K11 - saját játékmódot kap Michael Jordan

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy arra számítani lehetett, egy borítófotónál több szerep is jut Michael Jordannak az ősszel megjelenő NBA 2K11-ben - bemutatkozik a Jordan Challenge.
Ahogy arra számítani lehetett, egy borítófotónál több szerep is jut Michael Jordannak az ősszel megjelenő NBA 2K11-ben - bemutatkozik a Jordan Challenge.

Bár a 2K Sports eleinte titkolta, többen már akkor sejtették, hogy Jordan is játszható lesz az új NBA-ben, mikor a csapat bejelentette: az idei rész dobozán a Chicago Bulls egykori sztárja fog feszíteni.

A NBA 2K11-ben egy úgynevezett Jordan Challenge játékmód is helyet kap, ebben a mester karrierjének tíz legfontosabb meccsét játszhatjuk majd újra, így ott lehetünk az utolsó Bulls-os mérkőzésén és a Cavaliers 1990 márciusi legyőzésénél is. Vitának nincs helye, a tíz legjobb pillanatot maga Jordan válogatta össze, így azok kerültek be a játékba is. További érdekesség, hogy a meccseken résztvevő csapatok korhű mezben és felállásban térnek vissza, így a játékosok a '85-'86, '89-'90, '90-'91, '94-'95, '95-'96, '96-'97, és '97-'98 szezonok Chicago Bullsával is pályára léphetnek majd.

"Az NBA 2K11-ben Michael Jordan sokkal, de sokkal többet jelent egy átlagos borítósztárnál, örülünk, hogy végre elkezdhetünk beszélni arról is, hogyan fog szerepelni Jordan a játékban... és a java még hátra van" - fokozta a kedélyeket Jason Argent, a 2K Sports marketinges alelnöke.

7.
7.
CsRicsi2600
Köszönöm istenem. Erre várok NBA Live 2003 óta :)))
6.
6.
arshavin23
Engem nem nagyon érdekel h Jordan lesz a borítón,nem a borító miatt veszem a játékokat.De ha 1 Vince Carter lenne,akkor is megvenném...Szóval mind1 :p
5.
5.
Maxxer
na ezlenne az értelme ,a sportjátékok borítóján , pózerkezdő emberkéknek. Hogy kicsit rá épitsenek.
4.
4.
Turekk
Ezzel szereztek egy újabb vevőt
2.
2.
bzsp
jó 5let Jordan beépítése a játékba, sokakat fog elcsábítani:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...