Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#53
#1: meeeeeeeeeeg neeee veddd meg fogod egy idő után unni mert csak 3 dolgot kell csinálnod:fejlődni,szörnyeketés bűnözőket irtani és mindenféle szar fénytornokat felkeresni
#52
Látom van itt vélemény mind két félről a WoW-ról...
Én mondjuk nem játszottam még soha, és nem is akarok vele.
Egyszer mutatta egy barátom és elég is volt.
Maga a játék szerintem egy kalap szart se ér, de sokak szerint mégis ez a legjobb. Ez így jó, ahogy van.
Az is boldog, aki játszik, és az is, aki(k)nek fizet a játékért.
Nem lehet minősíteni valakit azért, hogy mivel játszik... -_-'

Flower Power legyen veletek! :D
#51
Most komolyan, miért olyan nagy baj ha wow-ozik az ember fia (én is játszottam 1 hónaot :) ) ?
Akinek ez jön be, játsza csak nyogodtan. Persze mindíg vannak, akik túlzásba viszik, de sokan azért tudják hol a határ.

Érdekes dolog ez a segélyből wowozás, bár mondjuk én eddig soha nem hallottam róla. Eszerint legalább van igénye az eredeti játékra/szerverre. Az persze megint más tészta, hogy legallább nem alkoholt/drogot vagy egyéb "káros" dolgot vesz az illető, de ugye tudjuk, hogy sokféle függőség van, aminek előbb utóbb meg kell majd fizetni az árát.
#50
#49 Sajnos ebben igazad van, hogy a várost minősíti le. Csak azt nem értem, hogy miért vannak ennyire WoW függő emberek. Néha azt kívánom én is, hogy bárcsak Magyarország másik felén élnék, de hát ide születtem, itt vannak a barátaim, a rokonaim, talán majd ha idősebb leszek. De még min 3 évet itt töltök, mert utána megyek egyetemre, vagy fősulira, addig meg ki kell bírnom az ilyen embereket valahogyan.

Óh, majd elfelejtettem. Kaptam néhány levelet, hogy más ismeretségi körökre kéne szert tennem, nem ilyenekre. Most egyszer és mindenkorra tisztázni akarom. ÉN A NORMÁLIS EMBEREK KÖZÉ TARTOZOM!!! Nem tehetek róla, hogy vannak ilyen idióták a városunkba, amúgy is csak példának hoztam fel, de én NEM TARTOZOM KÖZÉJÜK. Ezt azoknak mondom, akik nem képesek a kommentjeim értelmezésére.
#49
#45 Nem gondolod, hogy ez Tiszavasvárit minősíti, nem pedig a Wow-ot? Nem is gondoltam volna hogy ilyen emberek vannak, arról nem is beszélve hogy erről nem egy mmo tehet.
#48
#47 Nem WoW-ozok... Csak ingyenes MMO-kal játszok pl: Warriors of the Three Kingdoms
#47
#45: Te melyik szerveren játszasz?
#46
Én is úgy voltam vele, mikor elfogyott a pénz akkor abbamaradt a WoWzás is. Lehet hogy Tiszavasváriban divat szappan meg étel helyett játékot venni mikor az ember nélkülöz, de hidd el nem minden ember gondolkodik ugyanígy.
#45
#41 #43 Tudod Tiszavasváriban kapásból min 30 emberről hallottam, hogy segélyből tolja a WoW-ot. Mivel én a normálisabb emberek közé tartozom, ezért őket nem kérdeztem meg, hogy miért játszanak úgy, hogy mellettük még 10-en élnek ugyanabban a "házban". Tényleg nincs közöm hozzá, hogy mire költik el a pénzüket, de azért nem igaz, hogy 10 embernek még WoW-ra is jusson!! Amikor elmegyek egy játékbolt előtt, és meglátom, hogy mit vesznek, közben meg a gyerekének cipője sincs a lábán, én meg nem tudok bemenni, mert az egész családját magával kellett hoznia játékot venni, akkor elgondolkodik az ember, hogy ilyen hülyék is vannak a világon?? nemazért, de WoW helyett mondjuk vehetett volna szappant is, vagy néhány tisztességes ruhát a segélyéből.
#44
#43: vagy nem tudom *

hibát javítok, bocsa a double post-ért
#43
#40: Te teljesen hülye vagy. Aki már eleve WoW-ot vesz, annak miért lenne szüksége segélyre? Egy normális ember, ha pénz szűkében van, szerintem inkább abbahagyja a wow-ot, de mint látjuk, sok embernek van még rá pénze, mert lehet, hogy nem cigire vagy piára költik, vagy nem, én sem értem, mi közöd van ahhoz hogy más ember mire költi a pénzét?

Oh, és megjegyezném, hogy én toltam a WoW-ot tört szerveren, de én is tudom, hogy teljesen más élmény a tört és az eredeti. Hozzátenném, hogy eredeti játékok szerverein általában normálisabb emberek vannak :)
#42
#40: Felesleges a dráma.
#41
#40: Annyi baromságot hordasz össze, hogy már vitatkozni se érdemes veled. És még mindig ott tartunk, hogy kurvára nincs közöd ahhoz, hogy ki, mire költi a saját pénzét. Akadj le a témáról. Elhiszem, hogy téged ez idegesít, de tartsd meg magadnak a hülyeségeidet.

Egyébként meg kötve hiszem, hogy bárki is segélyből venné a prepaid cardot. Nem is értem ezt honnan veszed... Akinek nem telik vagy sajnálja rá az úgyis tört szerveren játszik. Ennyi.
#40
#39 Számoljunk csak egy kicsit: ha kéthavonta 8000 Ft-ot költessz WoW-ra, akkor 1 év alatt 48000 Ft-ot kell fizetned. A WoW 6 éve megy, szóval ennyi idő alatt 288000 Ft-ot dobtál ki az ablakon, plusz még adjuk hozzá az alapjátékot, meg a kiegészítőeket, ami együtt kb 15000Ft. A végeredmény az, hogy durván 303000 Ft-ot költöttél eddig a WoW-ra, plusz az internet havidíját is nyugodtan hozzáadhatjuk (mivel a WoW-hoz az is kell). Végeredményben 400-500 ezer forintot költöttél el, hogy játszhass a WoW-val. Ennyi pénzből nyugodtan vehettél volna magadnak egy plazma TV-t, vagy egy motort, vagy bármit. Ennyi pénzből 50 különböző játékot vehettél volna 1 helyett.

#37 Ahhoz tényleg nincs közöm, hogy mások hogyan b*sszák el az életüket, de akkor ne rinyáljanak az emberek segélyért! WoW-ot vettél kenyér helyett?! Hát akkor edd meg azt hülyegyerek! Egyébként Magyarországon élek én is, és a társadalom hülyéi nemcsak a maguk, hanem az én életemet is tönkre tehetik előbb-utóbb!
#39
#36: Meglepő a tudatlanságod, és naivitásod, de legalább alkalmazkodsz a fórumon elért, IQharcos szintedhez.
Nem is értem hogyha valaki ilyen okos, hogy nem lett milliomos és hallgat rá 1x millió ember.
#38
WoW Gyál Szerver!
NEM CSAK GYÁLIAKNAK!

FULL INGYEN!
#37
#36: Nem értem mit zavar téged az, hogy mások mire költik a pénzüket... Meg egyáltalán, mi közöd van hozzá?
#36
#26 Ha 8000Ft-ot megspórolnál kéthavonta, akkor is sokkal több pénzed lenne, mint így hogy kidobod erre a Prepaid Card, úgy, hogy ráadásul ott vannak a tört szerverek, amik teljesen ingyenesek. Gondolkozz már! A mai világba mit kapsz meg INGYEN? Szinte semmit!!
#35
Az igen, itt a végén X360-nál ott van az 1. helyen a mass effect
#34
#33: már ami normális és nem egy tanya hátuljában van és a rúd két végén nem 1-1 kis koca van