Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!
A BioShock első részét fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!



A hétvégén a fenti teaser kép látott napvilágot, amelyen keresztül az Irrational Games azt kéri a sajtó apraja-nagyjától, hogy lehetőleg tegyék szabaddá magukat augusztus 11-én, és próbáljanak meg eljutni New Yorkba. Bár a részletes tájékoztatást és a meghívókat csak későbbre ígéri a csapat, a legtöbben már most Ken Levine régóta készülő játékának bejelentésére számítanak.

A System Shock- és Freedom Force-játékokat, illetve a SWAT 4-et és az eredeti BioShockot fejlesztő csapat lassan három éve titkolózik, csak annyit tudunk az új - Project Icarus munkacímen futó - játékukról, hogy egy teljesen új cím lesz, nem köthető majd egyik korábbi címükhöz sem. Remélhetőleg megéri várni az új projektre, ha már az Irrational a BioShock 2 munkálatait is átpasszolta másnak miatta!
5.
5.
adamka96
nah.

Ez legalább egy jó játék
4.
4.
Skyer
#2: "éve" gondolom az kimaradt.
3.
3.
egy új "-shock" cím lenne?

Pedoshock? xD
2.
2.
AmreyP
"Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán" csak én nem értem? :D
1.
1.
Slik
ha ekkora áldozatot hoztak csak nem lesz rossz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...