Neil Patrick Harris is a hangját adja Pókembernek

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Comic-Con miatt a napokban több figyelmet kap a Spider-Man: Shattered Dimensions, mint általában, de kik vagyunk mi, hogy megtagadjuk a rajongóktól az új infókat?
A Comic-Con miatt a napokban több figyelmet kap a Spider-Man: Shattered Dimensions, mint általában, de kik vagyunk mi, hogy megtagadjuk a rajongóktól az új infókat?


Mint minden valamirevaló Pókember-játékban, a Shattered Dimensions-ben is új ruhákat oldhatunk fel a játék során, így nem csak az alap négy kosztümbe öltöztethetjük derék hősünket, hanem számos másik - a képregényekből ismert - holmiba is. Mindez természetesen nem csak a rajongóknak, hanem az üzleteknek is jó hír, a K-Mart például máris lestoppolta magának a Scarlet ruhát, míg a Best Buy a Negative Zone kinézettel fogja megajándékozni az előrendelőit. A képeken látható Spider-Armor és a Mangaverse Spider-Man skineket remélhetőleg már mi is megkapjuk, és nem kell külföldről megrendelnünk a játékot miattuk!

A kiállításon bemutatták a játék szinkronstábját is, külön érdekesség, hogy a Shattered Dimensions összes univerzumában más-más színész fogja megszólaltatni Pókembert. Az Amazingben a How I Met Your Motherből ismert Neil Patrick Harris, az Ultimate-ben Josh Keaton, a Noirban Christopher Daniel Barnes, a 2099-ben pedig Dan Gilvezan fogja a hangját adni a főhősnek. Egyikük sem kezdő Pókember-témában, a 80-as, 90-es évek rajzfilmjeiben már mindannyiuk eljátszotta a hálószövő jófiút. A narrátor a képregények atyja, Stan Lee lesz, míg az aláfestő zenét Jim Dooley jegyzi. Új - kézikamerás - videókat is kaptunk, csekkoljátok őket!

6.
6.
Kocsis92
it's gonna be LEGEN - wait for it - Dary!!!:D
5.
5.
hedzsooo
Szerintem mar itt a Gamekapcson is leirtak korabban diohejban, h mirol fog szolni a sztori: Lesz 1 ereklye a tortenet elejen ( vmi misztikus-varazslatos es NAGY ereju ereklye, termeszetesen :) )

ez eltorik es a darabjai a 4 kulonbozo vilagban lesznek megtalizhatoak. Nekunk kell megtalizni az ereklye darabjait a 4 vilagban ( a 4 kulonbozo pokfej borebe bujva), nehogy a GONOSZ legyen az elso es felhasznalhassa az ereklye erelyet az o sajat alantas celjaira. :)



Ez csak a diohej persze, csak a foszala lesz ez a sztorinak, ami osszekoti a 4 vilag esemenyeit 1massal.
4.
4.
JcGross
#3: Ömmm... Az Carnage volt... Már én se emlékszek rá teljesen, de ez biztos nem az lesz.
3.
3.
IceColdKillah
Vágom! A Pókember rajzfilm kb 13-15 része arról szól hogy Venom elakarja pusztítani a tér-idő continume-ot vagy valami ilyesmi és a párhuzamos világok Pókemberei összefognak a gonosz ellen! Nem gondoltam hogy megcsinálják ezt a sztorit. Majd meglátjuk!
1.
1.
Gt17
Hát aszem elég gyengus sztorira van kilátás...de attól még jó lehet :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...