Gyakrabban szeretne robbantani a Capcom

  • Írta: InGen
  • 2010. július 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem dinamittal persze, hanem nagy címeivel szeretne gyakrabban robbantani a Capcom. Az évi két főattrakciót szeretnék legalább megduplázni.
A Capcom vezetősége megelégelte, hogy minden évben komoly hullámzások tapasztalhatóak a bevételekben, s így a profitban, ami leginkább annak köszönhető, hogy a cég évente két fontosabb címmel jelentkezik.

 
Mivel általában a nagyobb klasszikusok folytatásainak elkészítéséhez több idő szükséges, a Capcom úgy szeretné áthidalni a problémát, hogy külföldi, elsősorban észak-amerikai stúdióknak adja ki a munkát, ahogy láttuk ezt a Dead Rising 2 esetében is. Ennek megfelelően valószínűleg a jövőben sokkal gyakrabban találkozhatunk majd a Resident Evil, a Lost Planet, a Street Fighter és a többi Capcom-klasszikus egyes részeivel, s emellett más, nagyobb új nevek is befigyelnek majd, hogy meglegyen az évi 4 komoly megjelenés.
6.
6.
rossitibi
jól mondjátok!



DMC 5



Legyen már róla valami infó !!!!!!!
5.
5.
AmreyP
DMC5 a népnek! :) És igen jó lenne ha resi visszatérne horrorra+borzongato helyekre!!
3.
3.
ottHun
Egy resident evilre vevő lennék főleg ha visszatérnének a korai túlélő horror feelingre anno nekem a nintendo game cubeos 2002 verzió volt ami nálam a mai napig etalon csak kár hogy már rég nincs meg a gc.Mekkora lenne még most is Jill Valentineall nyomulni abba a bizonyos kastélyba ami szinte az egész játékidőt kitöltötte bár mostanság a resi5 probálkozott 1 dlcvel de fel sem ért hangulatilag az eredetivel
2.
2.
Oliver S96
Resident Evil-t a népnek! :D
1.
1.
Norbi-wan
Az Cool , csak el ne rontsák vele ... Amúgy meg akkor meg miért nem volt még szó a DMC 5-ről ... nagyon sok mindenki várja már pedig ;) ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...