Felmondott a Force Unleashed producere

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Tizenhárom év után elhagyja a LucasArtsot a Star Wars: The Force Unleashed vezető producere, Haden Blackman. Az úriember új kihívások után szeretne nézni.
Tizenhárom év után elhagyja a LucasArtsot a Star Wars: The Force Unleashed vezető producere, Haden Blackman. Az úriember új kihívások után szeretne nézni.



Az egy héttel ezelőtt megjelent fejlesztői naplóban még lelkesen beszélt a Force Unleashed folytatásáról, mostanra pedig benyújtotta lemondását a LucasArts vezetőségénél. Blackman szerint nem volt könnyű meghozni a döntést, de úgy érzi, most a legalkalmasabb az idő arra, hogy új kihívások után nézzen, s továbblépjen a karrierjében. A LucasArts állandó támogatásáért továbbra is nagyon hálás.

Haden Blackman 13 éve dolgozott a LucasArts-nál, ő felügyelte a Star Wars: The Force Unleashed-sorozat munkálatait, emellett a Force Commander és a Galaxies játékok fejlesztésében is részt vett. A stúdiónál Star Wars-témájú képregényekkel és könyvekkel is foglalkozott,  az ő keze alatt állt össze például a The New Essential Guide to Vehicles and Vessels című útmutató is. Lemondása valószínűleg nem érinti a The Force Unleashed II munkálatait, a játék megjelenését továbbra is október végére ígérik a készítők.
7.
7.
david512
#5: simán folytattják tovább de már az is lehet hogy a végső stádiumban járnak
6.
6.
doomSbloom
#4: 13 éve dolgozott a LA-nál. kicsit több kell a felmondásához mint egy összekapás
5.
5.
Horvi14
4.
4.
papailajos
Lehet h valakivel osszeveszet es azert adta be a felmondasat.
3.
3.
david512
#2: valószínüleg nem most rögtön lép le másrészt lehet hogy már nincs is szükség rá a játékhoz
2.
2.
McDuff
bírom az ilyeneket mint ő is,hogy legalább megvárná amíg kijön az a cím amin dolgoznak,félbehagyja,azt lelép...ahhoz hogy én ilyet tegyek valami nagyon nagy lehetőséget kéne kapjak az életben,de ez hogy ki akar probálni mást,ez még sztem nem indok... itt vmi más van
1.
1.
doomSbloom
kíváncsi vagyok miért lépett ki indok nélkül. pont mint Darrell Rodriguez. vmi nem stimmel a Lucasartsnál
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...