Augusztus végén jelenik meg a Worms Reloaded

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A februárban bejelentett Worms Reloaded bétatesztelése véget ért, augusztusban újra együtt énekelhetjük derék kukacainkkal, hogy: Hallelujah!
A februárban bejelentett Worms Reloaded bétatesztelése véget ért, augusztusban újra együtt énekelhetjük derék kukacainkkal, hogy: Hallelujah!



A 2001-es Worms World Party óta a Worms Reloaded lesz az első kétdimenziós, PC-re is megjelenő epizód, amely tulajdonképpen csak közvetve tekinthető új címnek: a játék eredetije Worms 2: Armageddon néven már megjelent Xbox 360-ra, a Reloaded annak a bővített változata lesz. A Steamen már előrendelhető a játék, a mai bejelentés szerint augusztus 26-tól válik letölthető a kukacok legújabb agymenése. A fenti trailer is friss, érdemes megnézni!
9.
9.
kukac450
#8: Nekem megy Windows 7-en is :)
8.
8.
Horvi14
nekem megvan az armegeddon XP- is elfutó verziója :P
7.
7.
gamerplayer
WOOOOOOOOOOOOOOORMS imádtam kicsi gyerek koromban(8 évesen) a 2D s változattal játszani(az volt az armageddon(?) talán) 2D ben alegjobb szerintem telón most is meg van pár része :D
6.
6.
Oliver S96
a Worms 2: Armageddon-t leszedtem xbox 360-ra, nekem tetszik, majd megszerzem gépre is
5.
5.
Bako
Úgy látom nem változott sokat, de pont ez a jó benne :)
4.
4.
Quent1n
#2: Miért lenne lehúzás? A Serious sam-ek újrakiadásaival is dolgoztak rendesen még szép, hogy a munkájukért várnak cserébe valamit. Ez a game most előrendelésben kb 3800 forint, sztem nem vészes.



Amúgy must have game. :)
3.
3.
caleb007
Úgy vettem észre, a fejlesztők észrevették, hogy a közönség mostanában jobban harap a régi jól bevált klasszikus koncepciókra, mint a 3-d-ben pörgő-forgó, túlbonyolított játékmenetre. Meg lehet nézni, a Starcraft 2, a Street Fighter 4 a New Super Mario Bros., a jövőre megjelenő Mortal Kombat, vagy majd az ugyancsak később megjelenő új Donkey Kong stb. stb. (sorolhatnám estig) visszanyúl a gyökerekhez, és ezek a retro koncepciók jó döntésnek bizonyulnak a visszajelzések alapján. (Példul ekkora várakozás és érdeklődés nem volt egy MK körül sem a 3. rész óta.)

Én régi játékos révén ennek nagyon örülök, hisz ezeket a játékokat pont így szerettem meg. A 3-d-s worms játékokkal összesen asszem 10 percet játszottam, de erre én tuti beruházok majd. Asszem 4000 Ft körül lehet most előrendelni.
2.
2.
pjoco
Én meg annak hogy ha egy játékot újra feldolgoznak és ugyanaz mint az előző akkor ingyen is kilökhetnék nyugodt szívvel, mert ez lehúzás!
1.
1.
logoffmeister
Nagyszerű hír, bár én jobban örülnék, ha lenne belőle dobozos kiadás is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...