Augusztus végén jelenik meg a Worms Reloaded

A februárban bejelentett Worms Reloaded bétatesztelése véget ért, augusztusban újra együtt énekelhetjük derék kukacainkkal, hogy: Hallelujah!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: Nekem megy Windows 7-en is :)
#8
nekem megvan az armegeddon XP- is elfutó verziója :P
#7
WOOOOOOOOOOOOOOORMS imádtam kicsi gyerek koromban(8 évesen) a 2D s változattal játszani(az volt az armageddon(?) talán) 2D ben alegjobb szerintem telón most is meg van pár része :D
#6
a Worms 2: Armageddon-t leszedtem xbox 360-ra, nekem tetszik, majd megszerzem gépre is
#5
Úgy látom nem változott sokat, de pont ez a jó benne :)
#4
#2: Miért lenne lehúzás? A Serious sam-ek újrakiadásaival is dolgoztak rendesen még szép, hogy a munkájukért várnak cserébe valamit. Ez a game most előrendelésben kb 3800 forint, sztem nem vészes.

Amúgy must have game. :)
#3
Úgy vettem észre, a fejlesztők észrevették, hogy a közönség mostanában jobban harap a régi jól bevált klasszikus koncepciókra, mint a 3-d-ben pörgő-forgó, túlbonyolított játékmenetre. Meg lehet nézni, a Starcraft 2, a Street Fighter 4 a New Super Mario Bros., a jövőre megjelenő Mortal Kombat, vagy majd az ugyancsak később megjelenő új Donkey Kong stb. stb. (sorolhatnám estig) visszanyúl a gyökerekhez, és ezek a retro koncepciók jó döntésnek bizonyulnak a visszajelzések alapján. (Példul ekkora várakozás és érdeklődés nem volt egy MK körül sem a 3. rész óta.)
Én régi játékos révén ennek nagyon örülök, hisz ezeket a játékokat pont így szerettem meg. A 3-d-s worms játékokkal összesen asszem 10 percet játszottam, de erre én tuti beruházok majd. Asszem 4000 Ft körül lehet most előrendelni.
#2
Én meg annak hogy ha egy játékot újra feldolgoznak és ugyanaz mint az előző akkor ingyen is kilökhetnék nyugodt szívvel, mert ez lehúzás!
#1
Nagyszerű hír, bár én jobban örülnék, ha lenne belőle dobozos kiadás is.