Bioware: 10 millióig meg sem állunk

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.
Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené. A stúdió alelnöke és társalapítója, Greg Zeschuk nyilatkozta azt egy interjúban a minap, hogy szerinte mi lenne az újabb mérföldkő játékaik sikertörténetében.
"El kell adnunk 10 millió darabot. Tulajdonképpen ez az új cél, ugye?" - mondta a Videogamernek. "A TOP 10-be került játékok nagyon sikeresek, tudom, hogy a Mass Effect 2 csak a 8. helyen tanyázik Észak-Amerikában. Lehet, hogy én vagyok a humoros, de látva, hogy a többek el tudnak adnil 25 milliót is, nekünk az a néhány plusz milka is jól jönne. Szóval ez a terv."

Nagy eladási mutatókat Zeschuk a jövőben egyértelműen a SW: The Old Republic MMO-tól vár, amely hatalmas előfizetői bázisra fog épülni.
12.
12.
gamerplayer
szerintem menni fog nekik :D
11.
11.
IceColdKillah
#10: Mindenki annak örülne...



Szerintem a wow-nak az egyik hátránya az az hogy nem lehet benne saját házad. Az Oblivion-ban kicsit túlzásnak éreztem hogy szinte egy kastély méretű házam is lehet, de minek? Csak eltévednék... De egy kis kunyhó féleség az olyan... hogy is mondjam "feelinges" tud lenni.

Remélem az swtor-ban lehet majd házat venni...



Pl.: az ajtófélfára kiakasztanám az egyik boss fejét! XD



Ja, majd elfelejtettem! Hajrá BioWare!!!!!!
10.
10.
Adamknight
#7 Ugyan már. A WoW már több éve megjelent. Előbb-utúbb (inkább előbb, mint utóbb) biztosan megjelenik egy MMO, ami megdönti a hatalmát.



#2#3#4 Ha PvP-re alapuló MMO kell akkor ezt próbáljátok ki: Warriors of three kingdoms (A játékban karakterünket nem az egér kattingatásával irányítjuk, hanem "csak" a billentyűzettel A kombók így még látványosabbak). Ha többet akartok tudni róla olvassatok utána a főoldalán. Apró érdekesség, hogy a játék teljesen ingyenes.



Személy szerint én akkor lennék a legboldogabb, ha a most megjelenő Star Wars The Old Republic ingyenes lenne :)
9.
9.
oppenheimer
8.
8.
Skippyke
Mit jelent az, hogy "hatalmas előfizetői bázisra fog épülni"? Ez egyenlő azzal. hogy a mikrotranzakciós marketinget ki is záták?
7.
7.
AmreyP
Hát most ami MMO az Wow marad még...nem tuom mi dönthetné le trónrol mert mindig adnak ki kiegészitőket és nyomába se ér egy ilyen netes játék se :S valami nagyon kreativ és új kéne....
6.
6.
oppenheimer
#5: hol írtam, hogy az SW-től várom?



#2: a 3. szó amit leírtam.
5.
5.
Kocsis92
#2: ezt ne egy star warstól várd. itt ne lennének oldalak??:D ugyan:)
4.
4.
Netsu
#3: Erre én is kíváncsi lennék :)
3.
3.
izomkukac
#2: és melyik az az egy?
1.
1.
Prophet
"Lehet, hogy én vagyok a humoros, de látva, hogy a többek el tudnak adnil 25 milliót is" Az az adnil adni lenne nem? :D
1.
1.
oppenheimer
én egy lineage 2 szerű új MMO-nak ürölnék. ahol nincsenek oldalak, hanem az erőviszonyokat a játékosok alakítják ki klánokba és szövetségekbe tömörülve. mindenhol lehet pvp-zni és pk-zni. a térképet régiókra osztják amelyekhez várak tartoznak, amelyeket ha egy klán elfoglal akkor adót vethet ki az abban levő városokra. + olimpia + territory warok + a klánok és szövetségek egymással való háborúi.

ennél jobban nem lehet egy MMO-t kivitelezni, kár hogy csak 1 ilyen van:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...