Tiesto is benne lesz a DJ Hero 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Hír
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy az egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó holland lemezlovas, Tiesto is helyet kap a DJ Hero 2 előadói között.
Az Activision bejelentette, hogy az egyik legnépszerűbb elektronikus zenét játszó holland lemezlovas, Tiesto is helyet kap a DJ Hero 2 előadói között. A trance műfajban már a csillagokat is lehozta az égből az úriember, rajongóinak se szeri, se száma, elkerülhetetlen, hogy a műfajban unikumdarabnak számító videójáték folytatásában is benne legyen.

Tiesto két exkluzív szett erejéig kap helyet a játékban, olyan lenyűgöző kollégák mellet, mint Deadmau5, David Guetta és a DJ Qbert. Az alábbi videóban a mester az egekig magasztalja a játékot, karrierjének egyik csúcspontjaként jellemzi, minden bizonnyal a kiadó által utalt kövér tiszteletdíja megtette a hatását:

13.
13.
daniel.miiller
#11: hehe:D szerintem, évekig megválasztották a DJ magon elsőnek, és ha annyit romlott akkor mért van még mindig a második helyen, nem mondjuk a 10-ik helyen. :D van olyan DJ aki 10-20-30 helyeket bukik lefelé, fölfelé is jönnek, de az joval kevesebb. Amugy nem osztom a véleményedet azzal, hogy Tiestonak leáldozott, szerintem egyre jobb zenéket csinál, tekintve hogy különbözö stilosokat dolgoz fel:D, és nem lenne 20 fellépése 1 hónapban ha sokan ezt gondolnák:D
12.
12.
OLLiE
Voltam élőben a Kalleidoscope-n ;D, ultra nagy buli volt.

Aki nem hiszi el, menjen el egyre.

Arminka kispályás, a trancemaster az Tiesto, vagy Palul van Dyk :)

:)
11.
11.
moustache
Az igazság az, hogy minden DJ addig jó, amíg világszinten elég híres és sokáig meg is tudja lovagolni azt! Tiesto évekig volt az, de sajna már lassan neki is leáldozik, ahogy volt ez Paul van dyk-kal, ATB-vel.....Persze azé kib..szott jó zenéket csinált, és nálam NO.1!!!!!!!!!

10.
10.
kharami
#7: Ez teljesen igy van! Igaz a Magik Muzik eltünt tijs világából, de amerika kivételével az euban még mindig olyat szokott tolni, hogy ihajj!
9.
9.
kharami
#8: hard technoban mindenképpen!:)
8.
8.
Turekk
dj rush a legjobb nem tiesto
7.
7.
Dregnar
Szerintem Tiesto még mindig a Nr. 1 dj ha Armin Van Buuren fejre áll akkor se lesz jobb habár a világ szerint az utóbbi 3 évben Armint volt a legjobb! De talán ez az év más lesz.
6.
6.
kharami
#5: pontosan! money talks!
5.
5.
4.
4.
Optimus Prime
Én csak egy számát ismerem, a Sweet Things-et. Az tetszik, bár lehet csak azért mert a vocal Charlotte Martin.

Egyébként manapság a sok pénztől minden zenész színvonala esik. :(
3.
3.
kharami
#2 Azért ezzel vitatkoznék! Tiesto igen is tud zenélni , durva szetteket levezényelni, csak sajnos mint manapság mindenkinél a sok lové megtette hatását! Volt szerencsém kint lenni a 2004 es in concerten 2003 ban is az elsőn, majd jópár elements of life on , és azt a hangulatot azt a varázst amit ő ott lemüvelt , nos azt még az egekig magasztalt ármin fán búren sem tudja utána csinálni! Hiba no.1 in the world , az az energia amit sugároz fele akkora mint tijs-é!

A zenékről meg csak annyit, hogy már rég nem ő irja őket , ezt egy manillai és los angelesi buli között kicsit képtelenség is lenne! A kiadó meg elment a populárisabb house vonal fele!
2.
2.
Aramisz93
Pedig mennyi jobb DJ van nála. Még a " nagy " lemezlovas Dévényi Tibi bácsi is jobb. :(:( Ez szomorú.
1.
1.
ChainGun112
én utálom ezt a tagot...már rég nincs jó zenéje
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...