Call of Duty - húszmillió eladott pályacsomag

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Átlépték a húszmilliós álomhatárt a Call of Duty pályacsomagok eladásai, közölte az Activision a minap - az nem derült ki, hogy mekkora pénz ütötte a kiadó markát.
Átlépték a húszmilliós álomhatárt a Call of Duty pályacsomagok eladásai, közölte az Activision a minap - az nem derült ki, hogy mekkora pénz ütötte a kiadó markát.



"A Call of Duty sorozat egyedinek számít a szórakoztatóipar világában, és az egyik legjobb multiplayer élményt biztosítja a játékosoknak" - mondta Bobby Kotick, az Activision vezérigazgatója a bejelentés után. A Call of Duty-sorozathoz kiadott pályacsomagokból június 30-ig 20 millió "példányt" vásároltak a játékosok.

Bár érdekes lett volna, a kiadó nem árulta el, hogy mennyi pénz folyt be az eladásokból, ahogy azt sem, hogy az egyes Call of Duty-epizódok DLC-iből mennyi fogyott. Becsülni persze lehet: a korábbi Call of Duty-k konzolos pályacsomagjai 5-10 dollárba kerültek, a legutóbb boltokba került Modern Warfare 2-höz pedig már 15 dolláros áron lehetett új térképekhez hozzájutni - PC-n is.

Noha a számadat jelentéktelennek tűnhet, Bobby Kotick bizonyára elégedetten nyugtázta, hogy a Call of Duty-rajongók hajlandóak pénzt áldozni a hobbijukra. A legutóbbi DLC-k rendre rekorderekké váltak, minden érintett platformon.
5.
5.
gamerplayer
pénzéhes zsidók, gyűjtenek hanukára xD
4.
4.
Mathia$
#3: nem mond hülyeséget, 2 map pack kerül 2400 MS pontba, az 30 dollár. még egy jönne az már 45 lenne ami kiteszi a teljes játék árát.
3.
3.
Szerintem meg nagy hülyeséget mond :)
2.
2.
Nesquik
1: Sajnos nem mondasz hülyeséget... :S
1.
1.
NinjaNorb
Kár hogy ilyen sokan veszik...ebből kb az lesz h ezek a zsidók már lassan a teljes játék árát fogják kérni 3 új mapért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...