Transformers MMO készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről.

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről. A játék jövőre jelenik meg.

A mozifilmek sikerét meglovagolva a frencsájz másodvirágzását éli, a War for Cybertron például nem állt be a bugyuta adaptációk sorába, kedvező kritikai visszhangot kapott. A Transformers univerzum online kivetülése viszont csak egy cím, ami a rajongók figyelmét felkeltheti.  A NetDragon egy új Ultima és Dungeon Keeper cuccon is munkálkodik, ami felettébb jó hír. Az viszont már nem, hogy a Transformers MMO megjelentetését egyelőre csak Ázsiában, Észak-Afrikában, Közel-Keleten és Oroszországban tervezik. Az európai változatról sajnos nincs információnk.

„A Transformers rendkívüli sikernek örvend Kínában és rendkívüli megtiszteltetés, hogy kezet ráztunk a Hasbroval, rendkívüli izgalommal és fanatizmussal átitatva visszük el a Transformerst az online játékok világába.” – nyilatkozta Liu Dejian a NetDragon színeiben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...