A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan vége a nyárnak, ami általában jó hír azoknak is, akik a legfrissebb megjelenéseket figyelik: bár a mostani héttől még mindig nem fogjuk letenni a hajunkat, egy-két ígéretes cím akad majd, és az Antal Nimród-féle Predators-filmre is kíváncsiak vagyunk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#16: Jó éjt;-)
#13
#10: Rosszul tudod, ugyan is egyenlőre még nincs magyar forgalmazója a filmnek. Szóval ez a valamikor még nagyon messze van.:-(
#12
#6: Utánanéztem és Október elején jelenik meg..
#11
#8: The Expendables, Stallone, Statham, kigyúrt Arnold, Jet Lee és még néhányan...:D Egy akció filmben..
#10
The Expendables a címe! Szerepel benne Jet li, Jason Statham, Eric Roberts, Arnold,Bruce Willis, Dolph Lundgren meg ugye Stallone! Ilyen nevek mellett rossz film nem lehet! Állítólag most lesz vmikor a mozikban!
#9
Nem sok...
#7
Hát elég gyenge hét! Semmi jó játék, semmi jó film! Egyedül a Predátor3 lehet talán jó. Persze a magyar rendezés meg a magyar származású Adrien Brody nem biztos hogy igazi pradátor filmet ígér. De azért kíváncsi vagyok rá! Megnézem! Erről jut eszembe, Stallone új filmje mikor fog megjelenni kis hazánkba? Az jó filmnek tűnik!
#5
Hannaht lelőtték, v miafasz? xD
Am ez már kicsi érdekesebb hét...Elég rég nem volt ilyen hét..:D
Am Vasember 2 mikor jön DVD-n?
#3
Francba, nincs Hannah Montana :( XD
#2
Hoppá, elnéztem a dátumot, már ma megjelent...:P
#1
Végre! Holnap már megjelenik a Kane & Lynch 2! Remélem azért igényesebb lesz, mint az első rész, mert a Dead Men miatt kicsit csalodnóm kellett a jó öreg IO Interactive-ban.