GC 2010: MotorStorm 3: Apocalypse előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Mivel lehet felvirágoztatni a poszt-apokaliptikus off-road autóverseny legújabb részét? A Sony Kölnben tudta a választ a kérdésünkre: városi helyszínekkel és a szélsőséges időjárás kiszámíthatatlan tombolásával. A trailer egy csapásra felkeltette érdeklődésünket.

A harmadik MotorStorm küzdelmeiben az ember szembenáll a természet pusztító tombolásaival, alaposan át tudja rendezni a mezőnyt, ha egy nem várt földrengés következtében az épületek összeomlanak, az kijelölt útszakasz szinte megszűnik létezni. Csak az érzékeinken múlik, hogy a valós időben átalakul pályákon hogyan érünk célba.

Az Apocalypse teljesen 3D-kompatibilis, a Mode Creator segítségével teljesen testre szabhatjuk járműveinket, hogy minnél baróbb két, avagy négykerekűvel csapjunk szét az ellenfelek között.

12.
12.
#10: A MotorStorm 1-2 eddig nem erről szólt! Ennek az új résznek semmi kapcsolata nincs a régebbi részekkel. Ez inkább blur és a split/second utánzat! Ez inkább lehetne Blur 2 vagy Split/Sec. 2, mint MotorStorm 3!
10.
10.
ottHun
a sony megmutatja hogyan is kell ezt megoldani amivel a blur és a split second próbálkozott
9.
9.
zsilvolgyi
Ez felülmúl minden eddigi ms-ot.
8.
8.
peterpal7
Akkor lesz igazán király ha a cél fog összeomlani :D. Na akkor ki nyer? :D
7.
7.
Motig
most elképzelem ahogy multiba egy hatalmas adrenalinmecs alat hirtelen véletlen folytán egy olyan földregés jö9n elő ami a telejs várost ledozeroja.. és a verseny csak a felénél tart... ott lene ám az adrenalin és szívroham bomba!
6.
6.
pjoco
Elég régi ez az előzetes de mind1!
5.
5.
Robben84
Nagyon jó játéknak tünik. Kár hogy boxom van
4.
4.
Blint19
Ez beteg! Nagyon durva :)
2.
2.
michnam
1.
1.
xICEMANx
Hát őrült egy játék :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...