Bővített kiadást kap a Forza Motorsport 3?

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Microsoft egyelőre nem erősített meg semmit, a pletykák szerint az év végén új, bővített kiadással jelentkezhet a Forza Motorsport 3. Az Ultimate Collectionről nincsenek információink ugyan, de könnyen elképzelhető, hogy a már kapható DLC-kkel kibővített alapjátékról van szó.

A játékok besorolásával foglalkozó ausztrál OFLC honlapján tűnt fel a Forza Motorsport 3: Ultimate Collection címe, s bár a Microsoft még nem jelentett be semmit, az ehhez hasonló "félhivatalos" hírek gyakran igazolódnak be a későbbiekben.

Bár a játékról nincsenek információink, vélhetően egy bővített kiadásról van szó, amely az alapjáték mellett a játék megjelenése óta folyamatosan gyarapodó kiegészítők egy részét is tartalmazná. A csomag valószínűleg az év végén, a karácsonyi szezonban kerülhet boltokba, és az időzítést nem csak az ünnepek indokolják: november 3-án jelenik meg a Gran Turismo régóta várt ötödik része, amellyel szemben a Forza Motorsport 3 most kapható verziója kevésbé versenyképes, mint egy ehhez hasonló bővített pakk. Mint fentebb írtuk, a hír csupán pletyka, egyelőre ne vegyük készpénznek, hogy valóban létezik az Ultimate Collection.

7.
7.
dzsiádzsó
ahhh pont most őőő szereztem be a 2. lemezt :D eddig nem akartam beszerezni mondván minek, de akkor erre kellett volna pazarolni az potenciát :/ arrrrhh
3.
3.
Amúgy az összes DLC-vel hány autó van a játékban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...