Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.

Steve Papoutsis, a Visceral Games vezető producere szerint nem feltétlenül szeretnének azonnal és mindenáron folytatást készíteni a Dead Space 2 után, előbb megvárják a játékosok reakcióját, megnézik, hogy az emberek tényleg akarják-e a további részeket, s ezután találják majd ki, van-e értelme egy harmadik epizódnak.


"Jelenleg úgy érzem, hogy az EA 100%-ig mögöttünk áll és támogat minket, de arra kell emlékeztetnünk mindenkit, hogy akkor és olyan játékokat csinálunk, amilyeneket az emberek akarnak" -mondta Papoutsis. A Visceral semmit nem szeretne jobban, mint további Dead Space folytatásokat készíteni, hiszen imádják a saját maguk által létrehozott univerzumot, de nem akarják túlhúzni a nevet, nem szeretnék, hogy a játékosok elveszítsék az érdeklődésüket. Ezért egyelőre teljes erejükkel azon dolgoznak, hogy a második rész tökéletesre sikerüljön, aztán pedig meglátják, mi lesz a helyzet a folytatással.

25.
25.
giga321
Ez egy hülye kérdés persze hogy akarjuk/akarom. Az első isteni volt ez még jobb lez és ha lesz 3-akkor leszek csak igazán boldog.
24.
24.
Don Koksz
Majd kiderúl, hogy sikeredett a második rész. Az első nagyon tetszett remélem ebben sem kell majd csalódnom. És ha jól sikerűl akkor jöhet egy harmadik rész is. De szerintem azzal le is zárhatják, hogy legyen egy tökéletes trilógia.
22.
22.
soren ktp123
21.
21.
bzsp
lazán elférne egy 3. rész is :) jó játék.
20.
20.
Mortician
#16: Tény, hogy el volt varrva minden szál, de mégis ügyesen megoldották, hogy folytatni lehessen. Szvsz volt egy kérdés, ami minden játékosban felmerült, miután végigvitte az első részt. "Mi történt a Isaac-kel?"

#18: Én is tartok tőle, hogy nem lesz olyan nyomasztó a játék atmoszférája, mint azt megszokhattuk, ugyanakkor még azelőtt, hogy meglett az első rész rengeteg videót néztem róla. Szvsz videón egyszerűen nem jön át ez az érzés, mivel nincs a kezedben az irányítás. Videók alapján semmi komolyra nem számítottam, azonban ez gyökeresen megváltozott, amikor elkezdtem játszani. :)
19.
19.
Ca$h
#18: Igen... sajnos ezt a kölkök is megmondták, az akció fog dominálni, de azért remélem részben képesek lesznek visszaadni azt a zseniális hangulatot amire szükségünk van és amire számítunk!!!
18.
18.
drakecsaj
#16: Igaz,igaz. Addig csinálják inkább, amíg a készítőknek van hozzá fantáziájuk :D

Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem furcsa a második rész így gameplayek alapján. Nem olyan nyomasztó szerintem a légkör mint az elsőben. Legalábbis annyira nem. Most inkább az akcióra mentek rá. Végülis részemről teljesen mindegy, ha összességében egy korrekt játékot kapunk érte.
16.
16.
Ca$h
#15: Tekintettel arra ahogyan az első résznek vége volt (minden száll el lett varva), lehet ezt csűrni csavarni a végtelenségig, csak ne menjen a minősg rovására! ;)
15.
15.
drakecsaj
Attól függ hogy ér véget a második rész. Ha sok szálat elvarrnak benne, és tekinthető az a rész befejezőnek is akár, akkor felesleges a harmadik rész.
14.
14.
mankrisz
persze hogy akarok 3adik részt! De hova sürgetjük mi ezt?? én még leragattam a 2 nél :D ki ért eggyet velem?
12.
12.
NinjaNorb
az 1 az 1ik kedvencem volt és a videók alapján a 2 tuti jobb lesz:D
11.
11.
tjames
#10: néha még egy CSATT is elsül :) Bááár mostanában nem szórja a tockosokat....
10.
10.
Ca$h
9.
9.
tjames
#8: Ilyennek szeretjük, nem? :)
Ő a GK "jólodamegmondója" :D
7.
7.
Ca$h
NAGYON DE NAGYON AKARJUK!
5.
5.
Dcrysis02
Akkor két lehetőség van:

Vagy vége lesz Isaac történetének, (Ami rossz húzás lenne, hisz csak most tudjuk meg hogy milyen karakter valójában.) vagy egy újabb cliffhanger befejezés lesz. Ha jól fogy a játék akkor Isaac vélhetőleg túléli a második rész eseményeit, ha nem, marad a kétes befejezés.

De szerintem hamukáznak, ahogy elkészül a második rész szinte biztos hogy elindul a harmadik rész pp-je. (pre-production)
4.
4.
tjames
Cikk bevezetőjében: A stúdió szerint csak AKKOR készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.
ON: IGEEEEEN AKARJUK ! ! !
(ezt már most biztos állíthatom, még a 2. kijátszása előtt is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...