Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.

Steve Papoutsis, a Visceral Games vezető producere szerint nem feltétlenül szeretnének azonnal és mindenáron folytatást készíteni a Dead Space 2 után, előbb megvárják a játékosok reakcióját, megnézik, hogy az emberek tényleg akarják-e a további részeket, s ezután találják majd ki, van-e értelme egy harmadik epizódnak.


"Jelenleg úgy érzem, hogy az EA 100%-ig mögöttünk áll és támogat minket, de arra kell emlékeztetnünk mindenkit, hogy akkor és olyan játékokat csinálunk, amilyeneket az emberek akarnak" -mondta Papoutsis. A Visceral semmit nem szeretne jobban, mint további Dead Space folytatásokat készíteni, hiszen imádják a saját maguk által létrehozott univerzumot, de nem akarják túlhúzni a nevet, nem szeretnék, hogy a játékosok elveszítsék az érdeklődésüket. Ezért egyelőre teljes erejükkel azon dolgoznak, hogy a második rész tökéletesre sikerüljön, aztán pedig meglátják, mi lesz a helyzet a folytatással.

25 komment - szólj hozzá!