Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.
  • Írta: InGen

Kommentek

#25
Ez egy hülye kérdés persze hogy akarjuk/akarom. Az első isteni volt ez még jobb lez és ha lesz 3-akkor leszek csak igazán boldog.
#24
Majd kiderúl, hogy sikeredett a második rész. Az első nagyon tetszett remélem ebben sem kell majd csalódnom. És ha jól sikerűl akkor jöhet egy harmadik rész is. De szerintem azzal le is zárhatják, hogy legyen egy tökéletes trilógia.
#23
akarjuk!
#22
Hát még jó hogy akarjuk
#21
lazán elférne egy 3. rész is :) jó játék.
#20
#16: Tény, hogy el volt varrva minden szál, de mégis ügyesen megoldották, hogy folytatni lehessen. Szvsz volt egy kérdés, ami minden játékosban felmerült, miután végigvitte az első részt. "Mi történt a Isaac-kel?"

#18: Én is tartok tőle, hogy nem lesz olyan nyomasztó a játék atmoszférája, mint azt megszokhattuk, ugyanakkor még azelőtt, hogy meglett az első rész rengeteg videót néztem róla. Szvsz videón egyszerűen nem jön át ez az érzés, mivel nincs a kezedben az irányítás. Videók alapján semmi komolyra nem számítottam, azonban ez gyökeresen megváltozott, amikor elkezdtem játszani. :)
#19
#18: Igen... sajnos ezt a kölkök is megmondták, az akció fog dominálni, de azért remélem részben képesek lesznek visszaadni azt a zseniális hangulatot amire szükségünk van és amire számítunk!!!
#18
drakecsajModerátor
#16: Igaz,igaz. Addig csinálják inkább, amíg a készítőknek van hozzá fantáziájuk :D

Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem furcsa a második rész így gameplayek alapján. Nem olyan nyomasztó szerintem a légkör mint az elsőben. Legalábbis annyira nem. Most inkább az akcióra mentek rá. Végülis részemről teljesen mindegy, ha összességében egy korrekt játékot kapunk érte.
#17
KELL
#16
#15: Tekintettel arra ahogyan az első résznek vége volt (minden száll el lett varva), lehet ezt csűrni csavarni a végtelenségig, csak ne menjen a minősg rovására! ;)
#15
drakecsajModerátor
Attól függ hogy ér véget a második rész. Ha sok szálat elvarrnak benne, és tekinthető az a rész befejezőnek is akár, akkor felesleges a harmadik rész.
#14
persze hogy akarok 3adik részt! De hova sürgetjük mi ezt?? én még leragattam a 2 nél :D ki ért eggyet velem?
#13
A-K-A-R-J-U-K
#12
az 1 az 1ik kedvencem volt és a videók alapján a 2 tuti jobb lesz:D
#11
tjamesModerátor
#10: néha még egy CSATT is elsül :) Bááár mostanában nem szórja a tockosokat....
#10
#9: Meg, de jól jaja!
#9
tjamesModerátor
#8: Ilyennek szeretjük, nem? :)
Ő a GK "jólodamegmondója" :D
#8
#1: Norb: te mindig is egy állat voltál! :D
#7
NAGYON DE NAGYON AKARJUK!