Hivatalos Kinect kiegészítők érkeznek

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 26.
  • Hardver
Link másolása
Bár még maga a várva várt mozgásérzékelős szenzor sem érkezett meg, a Perfomance Designed Product nevű cég a Microsofttal karöltve hivatalos Kinect kiegészítőket dob a piacra. Fali állvány, TV-re csíptethető állvány mindig jól jön, ugye?

Kizárlólag a redmondiakkal szövetkezve tervezte a gaming-cuccokra specializálódott PDP a Kinect hivatalos kiegészítőit. A palettában megtalálható lesz fali konzol 14.99 dollárért, padló állvány 29.99 dollárért, ez utóbbi úgy néz ki, mint egy futurisztikus ventillátor aljzat.

Akinek nem lenne elég a kamerához járó kábel hossza, "mindössze" 49.99 dollárért szerezhet be hozzá hosszabítót. Ezt mondjuk nem érjtük, ki tárolja egyáltalán több méteres távolságra a Kinectet az Xboxtól? A PDP tervezett még egy olyan eszközt, amellyel a 26 és 60 hüvelykig terjedő képernyőméretű TV-kre felszerelheted a szenzort, 39.99 dollárért.

"A PDP-nél büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a legjobb minőségű perifériákat játék kiegészítőket készít, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Kinect esetében is ugyanolyan minőséget tegyünk le az asztalra." - mondta a PDP alelnöke, Tom Roberts.

13.
13.
NinjaNorb
persze nem azt mondom h a gyereknek karácsonyra nem lenne jó...de aki komolyabb játékokkal játszik annak sztem fölös
12.
12.
McDuff
a magyar,az a fajta ember,aki bemegy az amcsi után a forgó ajtóba,de előtte jön ki...nekünk nem kell ien szar...így is ugy is megoldjuk.
11.
11.
NinjaNorb
Hülyeség is drága is vegyék az amcsik meg akinek kell az ilyen vacak
9.
9.
Blink_182
Nincsen ilyen problémám , de így nem is tom mi lesz ezzel a kütyüvel.:/
8.
8.
daenath
#4: Nem csak te :) Meg jo hoy kakkukos orat nem adnak hoza :D
7.
7.
Alienji
Nekem az tetszik a Kinektbe hogy ha csak egy pl. DVD-t akarok megnézni Xboxon nem kell elővenni a Controllert, aztán észreveszem hogy le van merülve keresek elemet... Kinektel az ilyen dolgok egyszerübbek.
5.
5.
xICEMANx
... Eleinte nagyon érdekelt az egész cuccos, de azóta kiderült mennyibe fog fájni, meg sok más... meg ez a kábeles meg kiegészitős dolog is valami vicc xD, minek ilyen árak? Nekem teljesen elvették a kedvem... elég rosszul van az egész tálalva, pedig nagy XBOX fan voltam vagyok és ha minden jól megy akkor maradok is... nem az hogy nem venném majd meg mármint a Kinect-et de igy elég rossz száj izzel fogom megvenni... Ha jóltudom a Fable 3 se lesz támogatva Kinectel, vagy én már nem tudom annyi hirt hallottam már de nah... Nem tudom az biztos hogy a lelkesedésem FELE sincs már meg mint az elején...
4.
4.
Dethklok
Csak én érzem úgy hogy ennek lehúzás szaga van?
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
Mercenaires
10 rugó egy kábelért. hát... :S
1.
1.
xICEMANx
hmm elég érdekes, a hosszabbitós dolog tényleg vicces :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...