Nem megy vissza a világháborúba a Call of Duty

Legalábbis a Treyarch semmiképpen nem szeretne újra 2. világháborús FPS-t készíteni, mert már kicsit elegük van a témából. Ennek ellenére szerintük a téma egyáltalán nem halott, csak friss megközelítésre van szükség, ahogy azt ők is tették a World at War esetében.

"Nem hiszem, hogy mi valaha vissza fogunk térni a 2. világháborús játékokhoz, mert már nagyon sokat alkottunk a témában." -nyilatkozta a Treyarch-os Josh Olin. Ennek ellenére hozzátettel, hogy szerinte a téma egyáltalán nem halott, bár mostanában kissé hanyagolja mindenki. A World at War még tudott újat nyújtani, hiszen a Csendes-óceáni hadszínteret, és a japán ellenfeleket mutatta be, szemben az általában megszokott "nácik-Hitler-Európa" felállással.


"Kicsit más élményt nyújtott a többi 2. világháborús játékhoz képest. Szóval úgy gondolom, hogy ameddig a stúdiók képesek valamennyire friss élményekkel szolgálni, a játékosok vevők lesznek a témára." -mondja Olin, de ettől függetlenül nagyon örül, hogy a Treyarch végre új lehetőségekhez jut a Black Ops képében: "Üdítő ez az új korszak, és a rengeteg új kütyü, amit bevethetünk a játékban. Úgy érzem, túl sok ideig kötött le minket a 2. VH." -fejezte be.

37 komment - szólj hozzá!