Nem megy vissza a világháborúba a Call of Duty

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a Treyarch semmiképpen nem szeretne újra 2. világháborús FPS-t készíteni, mert már kicsit elegük van a témából. Ennek ellenére szerintük a téma egyáltalán nem halott, csak friss megközelítésre van szükség, ahogy azt ők is tették a World at War esetében.

"Nem hiszem, hogy mi valaha vissza fogunk térni a 2. világháborús játékokhoz, mert már nagyon sokat alkottunk a témában." -nyilatkozta a Treyarch-os Josh Olin. Ennek ellenére hozzátettel, hogy szerinte a téma egyáltalán nem halott, bár mostanában kissé hanyagolja mindenki. A World at War még tudott újat nyújtani, hiszen a Csendes-óceáni hadszínteret, és a japán ellenfeleket mutatta be, szemben az általában megszokott "nácik-Hitler-Európa" felállással.


"Kicsit más élményt nyújtott a többi 2. világháborús játékhoz képest. Szóval úgy gondolom, hogy ameddig a stúdiók képesek valamennyire friss élményekkel szolgálni, a játékosok vevők lesznek a témára." -mondja Olin, de ettől függetlenül nagyon örül, hogy a Treyarch végre új lehetőségekhez jut a Black Ops képében: "Üdítő ez az új korszak, és a rengeteg új kütyü, amit bevethetünk a játékban. Úgy érzem, túl sok ideig kötött le minket a 2. VH." -fejezte be.

36.
36.
Stranger
Régen még a zombis játékok is akkor játszódtak. De azért nem mondhatni, hogy lerágott csont. Ha nem csak nagyob eseményekről csinálnának jó lenne, biztos van olyan dolog, ami még nem nagyon volt 2.vh-s játékokban, azért mégiscsak kb. 6 évig tartott a háború... Meg azért jobb úgy játszani, hogy tudod, hogy ez megtörtént... De nekem természetesen az új CoD-ok is tetszenek.
35.
35.
Ányy
#31: Csak a nyugati fornton volt állóháború :)
34.
34.
namohr
Szerintem mehtne egy picit vissza is az időben a világhárorúk előtt.
33.
33.
dzsiádzsó
Téma teljesen halott, és semmilyen megközelítés nem segít rajta már 2 VH-s COD-dal ezelőtt is szánalmasan unalmas volt...
Persze most a CoD (számomra) igazi értékét adó infinitis srácok nélkül hirtelen föltalálják majd a spanyol viaszt... A mw, meg sima szarok mindig közös grafikai motorral, fizikával, sebzéssel stb-vel jöttek ki mégis ég és föld a két játék mindig is!!
32.
32.
Kyuubi
Szvsz a WaW eddig magasan a legjobb CoD. Főleg hangulat terén, oda vissza veri bármelyik MW-t. Ha a Treyarch képes lesz most is akkorát fejlődni, mint a 3 és a WaW között tette, akkor tényleg egy k*rva jó játékot fogunk kapni.
30.
30.
Blink_182
#21: Hát ja.Német cod!Ez sajnos csak egy álom lesz.
28.
28.
elite_hun
#26: Sztem Ferenc Ferdinánd meggyilkolásáról beszélt. :)
Amúgy az 1 vh.-t nehéz lenne jól megcsinálni játékban mivel főleg csak állóháború volt benne
27.
27.
NECROSMOKE
Jo ez csak ne future-nek el.
26.
26.
Reli
#20: Te miről beszélsz? Milyen elnököt nyírtak ki, kire gondolsz te?
De 1. világháborús játékra én is várok, nagy újítás lenne mindenképp.
25.
25.
dcarnold
hát ez kibaszás lenne :S
24.
24.
dcarnold
hát ez kibaszás lenne :S
23.
23.
dcarnold
hát ez kibaszás lenne :S
22.
22.
adikas21
Nekem bármennyire minimális valóságalappal rendelkeznek sokkal joban bejönnek a VH-s játékok mint a MW
21.
21.
Gurren
németek szemszögéből még egyik játék se mutatta meg a 2.vh-t, úgyhogy bőven nem halott még a téma.

mellesleg az én szememben a cod a 2. rész óta halott :(
20.
20.
n_csacsi
én akk örültem, mikor kijött az MW...számomra már uncsi volt, hogy mindig vissza-vissza tértek a 2. vh-hoz.

Sztem még 2 féle CoD jöhetne: egy, ami az 1. vh-ban játszódik és mondjuk onnan kezdődne, h ki kell nyírni azt az elnököt :D a 2. pedig, ha mondjuk összevegyítenék a Hawx-szal és csinálnának belőle egy olyan CoD-ot, amiben nem a földön, hanem az égben segítünk csapatainknak :D és bele lehetne tenni mondjuk Berlin lebombázását, meg stb :D
19.
19.
Vincenzo
Nekem is bejött a WaW teljes mértékben, sőt én még mindíg vevő lennék egy 2vh-s cuccra, főleg egy-két régebben már elsütött jelenet HD feldolgozására.

#5: akkor legalább lesz téma a köv Cod-hoz:D
18.
18.
DzsungelCsirke
Eredetiség... Ja végülis nem soha nem is volt itt Medal of Honor Pacific Assault se, és az orosz részeket sem láthattuk még egyetlen FPS-ben sem.
17.
17.
Kerik
#2: A zombikra és a Csendes-óceán terén játszódó dolgokra is értette.Szerintem nem lett tucatjáték király lett és a Nacht der Untoten pálya még dobott is rajta.Nem tudom mi bajod a játékkal.
15.
15.
bsg09
#2: Ízlések és pofonok, nekem pl tetszett.
14.
14.
bsg09
De jó, hogy a játékiparban minden 20-szor mondanak el... Már elmondták ezt anno a WaW megjelenése előtt és után nem 1-szer de azért még egyszer ki kell jelenteni mert kell a média szereplés...
13.
13.
Buci126
Én szivesen megnéznék egy pályát a WTC összedőléséről az egyik rendőr vagy katona szemszögéből. Végülis a terrorháborúhoz köze van...
12.
12.
Szerintem a következő hadszíntér Afganisztán és Irak lesz
9.
9.
Yagami Light
Szerintem meg az őskorban fog játszódni, a föld alatt lakó gyíkemberek ellen.
XD
8.
8.
djdonci02
Szerintem a MW volt a legnagyobb újítás utána a WaW csak lemásolt egy csomó elemet belőle és 2. vh környezetbe rakta pl: a MW-ben a kutyás jeleneteket egy az egyben lekoppították csak japcsikat kellett leszedni számomra már nem volt akkora élmény mint a MW-ben. A MW 2 megint jó volt most remélem már a Black Ops is felnő teljesen a CoD névhez, de ahogy nézem nem fogunk csalódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...