Nem megy vissza a világháborúba a Call of Duty

Legalábbis a Treyarch semmiképpen nem szeretne újra 2. világháborús FPS-t készíteni, mert már kicsit elegük van a témából. Ennek ellenére szerintük a téma egyáltalán nem halott, csak friss megközelítésre van szükség, ahogy azt ők is tették a World at War esetében.
  • Írta: InGen

Kommentek

#36
Régen még a zombis játékok is akkor játszódtak. De azért nem mondhatni, hogy lerágott csont. Ha nem csak nagyob eseményekről csinálnának jó lenne, biztos van olyan dolog, ami még nem nagyon volt 2.vh-s játékokban, azért mégiscsak kb. 6 évig tartott a háború... Meg azért jobb úgy játszani, hogy tudod, hogy ez megtörtént... De nekem természetesen az új CoD-ok is tetszenek.
#35
#31: Csak a nyugati fornton volt állóháború :)
#34
Szerintem mehtne egy picit vissza is az időben a világhárorúk előtt.
#33
Téma teljesen halott, és semmilyen megközelítés nem segít rajta már 2 VH-s COD-dal ezelőtt is szánalmasan unalmas volt...
Persze most a CoD (számomra) igazi értékét adó infinitis srácok nélkül hirtelen föltalálják majd a spanyol viaszt... A mw, meg sima szarok mindig közös grafikai motorral, fizikával, sebzéssel stb-vel jöttek ki mégis ég és föld a két játék mindig is!!
#32
Szvsz a WaW eddig magasan a legjobb CoD. Főleg hangulat terén, oda vissza veri bármelyik MW-t. Ha a Treyarch képes lesz most is akkorát fejlődni, mint a 3 és a WaW között tette, akkor tényleg egy k*rva jó játékot fogunk kapni.
#30
#21: Hát ja.Német cod!Ez sajnos csak egy álom lesz.
#29
#16: MW-ben szinte végig oroszban masíroztunk, csak néhány rész volt lent a sivatagokban :D
#28
#26: Sztem Ferenc Ferdinánd meggyilkolásáról beszélt. :)
Amúgy az 1 vh.-t nehéz lenne jól megcsinálni játékban mivel főleg csak állóháború volt benne
#27
Jo ez csak ne future-nek el.
#26
#20: Te miről beszélsz? Milyen elnököt nyírtak ki, kire gondolsz te?
De 1. világháborús játékra én is várok, nagy újítás lenne mindenképp.
#25
hát ez kibaszás lenne :S
#24
hát ez kibaszás lenne :S
#23
hát ez kibaszás lenne :S
#22
Nekem bármennyire minimális valóságalappal rendelkeznek sokkal joban bejönnek a VH-s játékok mint a MW
#21
németek szemszögéből még egyik játék se mutatta meg a 2.vh-t, úgyhogy bőven nem halott még a téma.

mellesleg az én szememben a cod a 2. rész óta halott :(
#20
én akk örültem, mikor kijött az MW...számomra már uncsi volt, hogy mindig vissza-vissza tértek a 2. vh-hoz.

Sztem még 2 féle CoD jöhetne: egy, ami az 1. vh-ban játszódik és mondjuk onnan kezdődne, h ki kell nyírni azt az elnököt :D a 2. pedig, ha mondjuk összevegyítenék a Hawx-szal és csinálnának belőle egy olyan CoD-ot, amiben nem a földön, hanem az égben segítünk csapatainknak :D és bele lehetne tenni mondjuk Berlin lebombázását, meg stb :D
#19
Nekem is bejött a WaW teljes mértékben, sőt én még mindíg vevő lennék egy 2vh-s cuccra, főleg egy-két régebben már elsütött jelenet HD feldolgozására.

#5: akkor legalább lesz téma a köv Cod-hoz:D
#18
Eredetiség... Ja végülis nem soha nem is volt itt Medal of Honor Pacific Assault se, és az orosz részeket sem láthattuk még egyetlen FPS-ben sem.