A Worms alkotói is a digitális boltokra esküsznek

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 31.
  • Biznisz
Link másolása
A Worms-sorozatot fejlesztő Team 17 csak idén tizenöt letölthető játékot fejlesztett, míg az utóbbi három évben mindössze két dobozos címet tettek ki a "hagyományos" boltok polcaira. A brit srácok rendkívül elégedettek, nem is tervezik, hogy visszatérjenek a lemezes kiadásokhoz.

A Team 17 az utóbbi években egyre inkább eltávolodott a hagyományos terjesztési modelltől, és az MCV jelentése szerint a Worms alkotói a jövőben is folytatnák ezt az átalakulást: egyre több olyan lépést tesznek azért, hogy digitális fejlesztőként maradjanak meg az emberek emlékezetében. A brit srácok 2010-ben 15 digitális úton beszerezhető (azaz pénzért, legálisan letölthető) játékot fejlesztettek, míg dobozos címből csak 2 darab készült, az is három év leforgása alatt. A Team 17 társalapítója, Martyn Brown szerint online egyszerűbb megragadni a vásárlók figyelmét, mint az üzletek túlzsúfolt polcain.

A csapatnál teljesen átszervezték a menedzsmentet, és több független fejlesztővel is felvették a kapcsolatot, hogy a jövőben újabb játékokat jelentethessenek meg az Xbox Live-on, a PlayStation Networkön és persze az AppStore-ban. A Team 17 legutóbbi fejlesztése múlt héten jelent meg: a Steamen 15 euróért megvásárolható Worms Reloaded a konzolokon már bemutatkozott Worms 2: Armageddon PC-s átirata. A játék nagyon jó, az előbbi linken demót is találtok belőle!

7.
7.
PapaCaesar
Nagyon szívesen megvenném, de nem értek ehhez a netes vásárláshoz
6.
6.
randall13
4200 tényleg nagyon sok, főleg ha egy remake-ről van szó. Egy 2500ft körüli összeg reális lenne. Habár pár hónap múlva lehet annyi lesz.
5.
5.
zsilvolgyi
kár, megvenni kifizetődőbb
3.
3.
hakydakillah
2. ennél a játéknál ne a mennyiséget, hanem a minőséget nézd... Király játék, kategóriájában a legjobb.
1.
1.
.LnB
Én megvettem még előrendelve, tetszik csak sokszor kifagy, és nem vagyok túl pró :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...