Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#25
gta-t !!! akarunk!!!
#24
#23: Nekem is. A Vice City nálam is a kedvenc GTA epizód, de a Mafia az életem egyik legmeghatározóbb játék élménye volt. Csak a Prince of Persia The Sands of Time trilógia volt képes hasonló érzéseket kiváltani belőlem, azon belül is a Warrior Within.
#23
#18: A vice citynél is sokkal jobb a mafia 1 hangulatba és jobb game ezt úgy mondom hogya VC a kedvenc gta részem...

Viszont életem gameja meg a mafia 1...
#21
#20: Ez az a felfogás, ami nekem nagyon de nagyon nem tetszik. Adjanak ki egy tisztességes single kampányt, és majd utána, ezen felül jöhet a DLC áradat.
#20
Ne sírjatok, majd jön sok-sok dlc amikben összesen 3x ennyi küldi lesz... és azokért is elkérik a pénzt. Ez a game emiatt készült.
#19
#18: Az egész Mafia 2 csak a pénzről szól. 13 ezer forint = 10 óra játék, nuku multi, befejezetlen sztori. Míg mondjuk egy CoD6 lehet, hogy csak 6-7 óra singleben de multiban akár 500 is lehet. És ez nem kis különbség ám.
#18
#17: A DLC-kel én sem értek egyet! Az tényleg csak a pénzről szól! És szemétségnek találom hogy a jó cuccokat meg pályákat külön csak ott lehet megvenni. A gta3-al sajna nem játszottam. Mindenesetre amikor én kipróbáltam a mafia1-et az akkor volt amikor a Vice city-vel nyomattam, valszeg ez zavart meg. A gta3-nál lehet jobb nem tudom de a vice citynél gagyibb. Amúgy lehet lesznek még újabb küldik a Mafia2-nél csak hogy majd azok is DLCn jönnek.
#17
#16: Hát, ezt buktad, ugyan is a Mafiával egyidőben nem a Vice City, hanem a GTA III jelent meg. Amit olyan szinten szarrá aláz a Mafia, hogy az leírhatatlan. Persze, ez az én véleményem. A Vice City már más tészta, az ugyan is legjobb GTA szerény véleményem szerint.
Ez a "nem lehetett jobb és más küldiket kitalálni" szöveg meg baromság, de ezt te is tudod. Ha nekem mint egyszerű gamernek eszembe jutnak minden chapterhez kis illetve nagy küldik, amikkel fel lehetett volna dobni, és nem is számított volna koppitnásnak, akkor nehogymár a fejlesztőknek, akiknek ez a feladata, csak ennyire telejen. Pénzéhes banda és kész, a moderek kb. 60 küldit találtak eddig, amit a készítők valamilyen oknél fogva, kivettek a játékból. Mondjuk ez az ok a DLC, amiért elkérnek majd 2-3 ezer forintot, és kb. 1 év múlva, amikor kifogytak belőlük lesz olyan a game, amilyennek eredetileg kellett volna.
#16
Valljuk be, már nem lehet nagyon új küldetéseket kitalálni amit a mafia1 vagy a Gta ne csinált volna már meg.Szerintem mindenki sejthette hogy leginkább a grafika meg a hangulat újulhat. Normálon már végigpörgettem a játékot, most hardon nyomom hátha nagyobb kihívást nyújt, de nem. Hardon is könnyű lett! Egyébként nekem az első része nem tetszett! A Vice city ugyanabban az évben jobban megfogott!
#14
#13: De ez első sorban nem annak köszönhető, hogy forradalmian jó lett, hanem annak, hogy a sok fan, többek közt én, látatlanban megvették, mert bíztak a névben.
#13
Már most 10 milla fölött vannak a 35 milla biztos meglesz. Augusztus 28-ig 38x.000 db kelt el 3 platformra összesen.
#12
#4: Vágom, rögtön utána leesett, hogy leírtam, csak nem lehet szerkeszteni.:-(
#11
#3: Igazad van én is olvastam az InGen által írt cikket én csak nevetek igyis ugyis megvettem volna a játékot ha 10/10 adnak vagy ha csak 10/1.Most tartók a 10 Chapternél és szerintem el lett találva.(ez saját vélemény)
#10
igen:)a la noire--ban én is bízok ha bár azt olvasottak alapján kicsit kötött lesz...
#7
szerintem már elve szarnak csinálták hogy akik szerették a maffia 1 et(én is)
ne hogy már játszanak 1 jobb gengszter szimulátorral:P
#6
szerintem is jó játék. Az egyhez képest tényleg lóf@sz, de aki végigvitte az egyet és a kettőt is annak a 14. chapter elején megáll a szíve egy pillanatra, én kilettem. Valóban picit unalmas néhol, de szerintem 10/7,5 és azt mondom tetszett, az hogy ebból a kiadó, hogy részesül, nem vagyok érintett, természetesen örülnék, ha sikeres lenne, mert akkor elkészíthetnék a Mafia III-at.