A modern idők felé nyithat a Brothers in Arms is

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Call of Duty és a Medal of Honor után újabb sorozat nyit a modern idők háborúi felé, noha az előbb említett címek mellett a Brothers in Arms is második világháborús címként vált ismertté. Konkrét bejelentés még nincs, de Randy Pitchford és a Gearbox szerint ha lesz új rész, akkor az "más" lesz.

Nem igen ér rá manapság a Gearbox, újabban a "soha meg nem jelenő" címeket gyűjtik össze és próbálják meg őket befejezni; az Aliens FPS-ük még mindig nem készült el, most pedig tokkal-vonóval megvették a Duke Nukem címet és jövőre tervezik kiadni a 13 éve készülő Duke Nukem Forevert.

A Brothers in Arms volt a csapat első saját címe, és Randy Pitchford szerint nem is fogják hagyni, hogy eltűnjön a süllyesztőben a második világháborús széria, melynek legutóbbi része, a Hell's Highway már csak közepes értékelésekre volt érdemes a sajtónál. Az úriember ugyan nem erősítette meg, hogy a Gearbox jelenleg is dolgozik-e valamilyen folytatáson, azt viszont megjegyezte: ha készül új rész, akkor elképzelhető, hogy más irányba indulnának el a fejlesztés során.

Nagyon úgy hangzik, hogy a Gearboxnak is megtetszett a Modern Warfare és az új Medal of Honor, a Brothers in Arms taktikázós játékmenete ráadásul jól is mutatna az új, modern köntösben.

14.
14.
McDuff
és mégis hogy a picsába vinnék át a szereplőket?vagy nem is akarják?akkor sztem adjnak neki más címet azt ugy mehet,me am semmi értelme,a jól felépített karakterek,a történet mesélés és a játékmenet miatt lett a BiA az ami.mondjuk a borzalmas 3. rész után azt csinálnak a szériával amit akarnak,mélységesen csalódtam bennük,az 1-2. rész mérföldekkel jobb volt!1 oldalt tele tudnék írni hibákkal amit a 3-ban vétettek...ha átvinnék modern korba akkor az volna a legnagyobb...
13.
13.
simon 555
de,hogy mehetnének modern korba a kovetkező résszel?hiszen még nincs vége a torténetnek....
még van pár csata ami hollandia után jön.
11.
11.
wigyory
A 'régebbi' csaták vonzanak engem is, bár a 'modern' hadviselés is foglalkoztat.
9.
9.
Kochee
Minden jó háborús játékot úgy rontanak el, hogy átálnak a modern korra. Mint p: ott van a legújabb Medal Of Honor ami szerintem bukni fog mert már modern korrban játszódik.
8.
8.
McReay
Várom szeretettel!
Szinkronosan valami eszméletlen jó volt!
7.
7.
zsilvolgyi
nekem ez a sorozat soha nem jött be
6.
6.
OLLiE
#5: PONTOSAN !!! annyi háború volt az elmúlt 100 évben, találhatnának nyugodtan valami egyedit....
5.
5.
NinjaNorb
Elég gáz h most kb mindenki a modern warfare-t koppintja kitalálhatnának valami eredetibbet is...
4.
4.
gamerplayer
#2: dehogynem! Ezen kívül rengeteg más háború zajlott még a XX. században, amit nem "modern"(szigorúan idézőjelben)
3.
3.
adikas21
Szerintem,nagyot dobna ha a mesevilág helyett a valós 1-2 VH front kerülne bemutatásra,de ugy a rendszer miatt ez lehetettlen.Nehogy már valakiben hirtelen számos kérdés felmerüljönXD.
2.
2.
CoolGeri
#1: Azért szükség van újításokra.És a II.vh-s témában nem sokat lehet újítani.
1.
1.
exonic
Nemkéne minden játéknak átállnia a modern korra... :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...