Halo: Reach nyitóbuli lesz szeptember 13-án

  • Írta: dante92
  • 2010. szeptember 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Az év egyik legjobban várt játékának megjelenése alkalmából a Microsoft nyitóbulit tart a budapesti Allee bevásárlóközpontban. Ha szereted a Halo világát, és tűkön ülve várod a Reach premierjét, akkor szeptember 13-án este köztünk a helyed!

A hazai Xbox 360 csapat szeretettel meghív minden érdeklődőt a 2010. szeptember 13-án, hétfő este 21:00 órakor kezdődő Halo: Reach bemutató partyra a budapesti Allee bevásárlóközpontba! Hogy miért érdemes eljönni és itt átvenni a Halo: Reach első példányait? Mert minden vásárló megkapja a speciális előrendelői ajándékot, a Halo Wars szoftvert, valamint a Halo: Reach pólót is! Számos érdekes program, versenyek és nyereményjátékok várják a Halo sorozat legelkötelezettebb hazai rajongóit.

A helyszínen kiállított 30 darab Xbox 360 konzolon már reggel 10:00 órától kipróbálható lesz a játék Firefight többjátékos módja. Este 21:00 órától kezdetét veszi a hivatalos program. A színpadon olyan újságírók osztják meg élményeiket, akiknek már módjukban állt kipróbálni a játékot. Közben folyamatos Halo: Reach versenyek értékes nyereményekért. Ha egy kis testmozgásra vágysz kipróbálhatod magad a Halo: Reach lasertag pályán! 23:30-tól DJ Karányi külön erre az alkalomra készített “Outer Space Set-tel” szórakoztatja a közönséget, ez a különleges fellépés csakúgy mint a rendezvény egésze, ingyenes és nem igényel regisztrációt.

Ha igazi Halo rajongó vagy és érdekel a Bungie eddigi legjobb játéka, akkor várunk szeretettel! Ha úgy gondolod, hogy legyőzhetetlen vagy a Halo többjátékos módjában, akkor gyere és tedd próbára képességeidet a többi jelentkezővel szemben! Éjfélkor a kiszolgálás sorszám alapján történik. Sorszámok az Allee 576Kbyte üzletében igényelhetők hétfő reggel 10:00 órától éjfélig.

Emlékezz, hiszen minden a Reach-en kezdődött!

7.
7.
NinjaNorb
#6: lesz idén egyébként? még nem nagyon láttam róla semmit:/
6.
6.
dante92
5.
5.
jookrisztian
#3: Szia. A Gears Of War 3 ra is ezt írtad, Ha nincsen box od vegyél egyet, és elérhető ez a két játék, és még számtalan remek alkotás. :D
4.
4.
NinjaNorb
mek én is csináljunk GK találkátxD
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
bzsp
1.
1.
McDuff
biztos rohadt jó lesz mint a többi Halo buli,de nem vszínű hogy ott leszek:(
mondjuk ha akkor lesz kész a boxom,akkor talán lesz dolgom pesten:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...