Teljesen ingyenessé vált a Need for Speed World

  • Írta: ATi0021
  • 2010. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts teljesen ingyenessé tette a legutóbbi Need for Speed MMO-t, a Worldöt. A készítők számos újdonsággal is készülnek a következő hetekre, hónapokra, lesznek többek között új területek, autók, az éjszakai vezetés lehetőségéről már nem is beszélve!

Az Electronic Arts a mai napon óriási bejelentéssel állt elő: "A Need for Speed World csapat örömmel jelenti be, hogy a mai nap eltörli a 10-es szintű korlátozást és ezzel teljesen ingyenessé teszi a játékot."

"Figyeltük a közösségi visszajelzéseket és úgy döntöttünk, hogy változtatunk. Eddig azok a játékosok, aki nem vásároltak Starter Packot csak a 10-es szintig juthattak el, a mai naptól kezdve viszont mindenki versenyezhet az 50-es szintért és teljes elérést kap a World világához, minden eseményhez és játékmódhoz, legyen az már kész vagy a jövőben érkező frissítés."

"A következő hetekben és hónapokban érkezni fog néhány remek újdonság: új kocsikra, részletesebb teljesítmény-tuningra, új területekre és co-op, rendőrös üldözési módra számíthatnak a játékosok. Azt akarjuk, hogy ezeket az újításokat mindenki átélhesse, az 1-es szintől az 50-es szint felé haladva. VIP játékosaink, akik szeptember 8-ig vásárolták meg a Starter Packot, hamarosan ajándékot kapnak tőlünk, ami három darab, 7 napra érvényes autókölcsönzési lehetőség lesz: ezeket a BMW M3 GTR, a Lamborghini Gallardo LP560-4 és az Audi R8 4.2 FSI Quattro autókra válthatják be. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, úgy véljük, ezek a gyors autók remek ajándékok lesznek, a kódokat hamarosan e-mailben postázzuk. Még egyszer köszönünk minden támogatást és elhivatottságot."

A fent említett újításokról érkezett egy bővebb beszámoló is, melyből kiderült, hogy az új területek között megtaláljuk a Need for Speed: Carbon kanyonjait és Rockport belvárosát is. Remek újítás lesz az napszak-változás, mostantól lesz éjszaka is a játékban. A teljesítmény- és vizuális tuning sokkal részletesebb lett, ezentúl alkatrészek között is válogathatunk; nem mellesleg körülbelül 30 új autó várható, köztük a Porsche 959 is, és bevezetésre kerül a 4-es autó szint is.

Hamarosan bemutatkozik a Team Escape nevű játékmód, melyben barátainkkal együtt kell a rend őrei elől menekülni. Tekintve, hogy többen vagyunk, így a hatóságok is komolyabb erőt fektetnek elkapásunkba, ezért találkozunk majd kettős úttorlaszokkal, több rhinoval és így tovább. Az új játékmódról egy videó is érkezett.

16.
16.
Eltiron
Már töltöm is lefele:)
15.
15.
greenmelon
Hmm... ez király:D
Ha tényleg beleteszik a dolgokat amit ígértek akkor le ülök vele játszani megint :)
13.
13.
Don Koksz
Én el tudtam vele szórakozni 10es szintig. És ezek után is el fogok vele szórakozni.
12.
12.
air 2
Nem is csodálom,hogy ingyenes lett.Gyenge mint a harmat!!Azért a shift után nem ezt vártuk!
11.
11.
air 2
Nem is csodálom,hogy ingyenes lett.Gyenge mint a harmat!!Azért a shift után nem ezt vártuk!
10.
10.
Hunszi
elég monoton egy játék minimális kihivással bár plusz pont tényleg az EA-nek, hogy ingyenessé tették
9.
9.
papailajos
8.
8.
mdr88
pont pénteken akartam befizetni a starter packra..... most jól is jártam, meg nem is (nem kapok ajándék autót :-( )
de am jó ötlet volt az ingyenessé tétel egy jópont az EA-nak
7.
7.
Speper
Eddig nem terveztem, h kipróbálom, de most elgondolkoztam rajta!
6.
6.
Daetnas
Aztán majd ha sokan rákaptak, újra fizetőssé tesznek feature-öket. Mint tették a BF:Heroes esetében.
5.
5.
simon 555
már megvan de még mindig ki van írva a letoltés link mellett a hivatalos oldalon ez a starter pack.vagy ez a pack lett ingyenes amit le kell tolteni,hogy tovább fejlodhess?
4.
4.
simon 555
és honnan lehet letolteni?:)
3.
3.
Swordfish85
Fekete pont azert mert olyan "7 napra berelheto" autokkal szurjak ki azok szemet akik fizettek erte, ami mar sok embernek megvan a garazsban, pl. nekem a BMW M3!!!Adjanak 1et ingyen,ugy ok!Nem volt sok az a 20 euro,szo se rola,de ne igy mutassak ki a halajukat,azoknak akik fizettek erte...
2.
2.
Netsu
Ejj,hát ez nagyszerű hír! Köszönjük!! :)
1.
1.
Cenation
Electronic Arts most kapott tőlem egy piros pontot:D
bár nem hiszem h valaha is ki fogom próbálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...