Teljesen ingyenessé vált a Need for Speed World

Az Electronic Arts teljesen ingyenessé tette a legutóbbi Need for Speed MMO-t, a Worldöt. A készítők számos újdonsággal is készülnek a következő hetekre, hónapokra, lesznek többek között új területek, autók, az éjszakai vezetés lehetőségéről már nem is beszélve!

Az Electronic Arts a mai napon óriási bejelentéssel állt elő: "A Need for Speed World csapat örömmel jelenti be, hogy a mai nap eltörli a 10-es szintű korlátozást és ezzel teljesen ingyenessé teszi a játékot."

"Figyeltük a közösségi visszajelzéseket és úgy döntöttünk, hogy változtatunk. Eddig azok a játékosok, aki nem vásároltak Starter Packot csak a 10-es szintig juthattak el, a mai naptól kezdve viszont mindenki versenyezhet az 50-es szintért és teljes elérést kap a World világához, minden eseményhez és játékmódhoz, legyen az már kész vagy a jövőben érkező frissítés."

"A következő hetekben és hónapokban érkezni fog néhány remek újdonság: új kocsikra, részletesebb teljesítmény-tuningra, új területekre és co-op, rendőrös üldözési módra számíthatnak a játékosok. Azt akarjuk, hogy ezeket az újításokat mindenki átélhesse, az 1-es szintől az 50-es szint felé haladva. VIP játékosaink, akik szeptember 8-ig vásárolták meg a Starter Packot, hamarosan ajándékot kapnak tőlünk, ami három darab, 7 napra érvényes autókölcsönzési lehetőség lesz: ezeket a BMW M3 GTR, a Lamborghini Gallardo LP560-4 és az Audi R8 4.2 FSI Quattro autókra válthatják be. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, úgy véljük, ezek a gyors autók remek ajándékok lesznek, a kódokat hamarosan e-mailben postázzuk. Még egyszer köszönünk minden támogatást és elhivatottságot."

A fent említett újításokról érkezett egy bővebb beszámoló is, melyből kiderült, hogy az új területek között megtaláljuk a Need for Speed: Carbon kanyonjait és Rockport belvárosát is. Remek újítás lesz az napszak-változás, mostantól lesz éjszaka is a játékban. A teljesítmény- és vizuális tuning sokkal részletesebb lett, ezentúl alkatrészek között is válogathatunk; nem mellesleg körülbelül 30 új autó várható, köztük a Porsche 959 is, és bevezetésre kerül a 4-es autó szint is.

Hamarosan bemutatkozik a Team Escape nevű játékmód, melyben barátainkkal együtt kell a rend őrei elől menekülni. Tekintve, hogy többen vagyunk, így a hatóságok is komolyabb erőt fektetnek elkapásunkba, ezért találkozunk majd kettős úttorlaszokkal, több rhinoval és így tovább. Az új játékmódról egy videó is érkezett.

17 komment - szólj hozzá!