The Elder Scrolls 4: Oblivion film érkezik?

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 10.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda anyavállalata, a Zenimax nemrégiben levédette az Oblivion film védjegyet. Talán eljön az az idő, amikor a non-lineáris RPG-k császára a mozikban is hódítani fog? Reméljük, hogy a rajongók a filmszínházakban is tövig rághatják a körmeiket a gyönyörtől.

A védjegyet augusztus 16-án minősítették be az alábbi megjelöléssel: "mozgókép produkció, szórakoztatási szolgáltatások, nevezetesen fimszínházi produkciók az azonos címmel megjelent fantasy játékok alapján". Nyilván ez utóbbi kijelentéstől bátran arra következtethetünk, hogy egy Oblivion mozi van készülőben, vagy legalábbis a Zenimax erősen gondolkozik azon, hogy a jövőben valamikor erre vetemedik.

A The Elder Scrolls 4: Oblivion világa olyan kiterjedt és temérdek háttéranyaggal rendelkezik, hogy a filmeseknek bőven van miből csemegézniük, hogy egy magas költségvetésű, igazán epikus alkotást tegyenek le az asztalra.

Csak aztán ne az legyen a sorsa, mint a Halo filmnek, amely már több rendezőválltást megér, de még egy árva képkockát se forgattak le belőle, még mindig a koncepciós fázisban rostokoll.

9.
9.
Extol
Miért? Szerinted akik a filmiparban vannak nem bírnák úgy megformálni a dolgokat h mindenki megértse? Akik szeretik a fantasy alapú filmeket azoknak mindegy h játszották e vagy sem biztosan érdekelné őket.
8.
8.
drat576
én is az 5. részre szavazok, de úgy hallottam hogy helyette egy TES mmo készül :P
7.
7.
mdr88
A játék valóban hatalmas, én egyszerűen imádtam vele nyomulni, de ebben a pillanatban, nem tudom elképzelni, hogy igazán sikeres filmet lehetne belőle csinálni. Mármint olyan filmet, ami nem csak azoknak tetszik, akik játszottak vele. Szerintem is inkább invesztálják a kis pénzüket az ötödik rész legyártásába.... az a biztos :-)
6.
6.
N360
5.
5.
princeps27
inkább 5. rész, a filmből csak vmi kis költségvetésű délutáni kalandfilmet lehetne csinálni
4.
4.
zoli12i
inkább jöjjön az 5. rész !
3.
3.
Eltiron
Eléggé OMG lenne, de azt a lóvét + energiát tényleg inkább az 5. részbe tolják bele, ha kérhetném.
2.
2.
vuliem
Ne filmet csináljanak, inkább működjék az ötödik részt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...