James Bond: Bloodstone - MP trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Tudjuk, hogy Daniel Craig baltaarcával ékeskedő Blood Stone egyfajta egyvelege lesz a TPS-nek és az autós akciónak, hiába a Bizarre Creations le sem tagadhatná, hogy eddig főleg autóversenyzős címeken ügyködött. De mi a helyzet a multiplayerrrel? Az alábbi videóban erre kapunk választ.

A fedezékrenszer, a csonttörő közelharci kunsztok és a nem éppen tanulságos történet erősen emlékeztet a Treyarch 2008-as Quantum of Solace-jára, a Bizarre viszont váltig esküdözik, hogy ez lesz az eddigi legjobb 007-es játék. Amit viszont a fejlesztők dumálnak az érdekes karakterekről, minden csak egy humbug: örült diktátorok, minden hájjal megkent befolyásos üzletemberekről már ezerszer hallottunk. A multiban 16-an eshetünk egymásnak, küldetésalapú menetek keretében is, akár csapatba verődve is.

4.
4.
Slik
maga a játék nagyon jól néz ki, mondjuk a grafika még fejlődhetne... am nagyon hasonlít a Bourne Conspiracy-ra :)
3.
3.
zsilvolgyi
Már várok valami klasz játékot...
2.
2.
Macifasz
Nocsak, úgy néz ki kapunk egy, ha nem is hibátlan, de tisztességes Bond játékot. Helyes, kell a népnek má egy normális 007-es kaland.
1.
1.
suti_88
Hát azért ez messze jobb mint a Treyarch-os verzió, még akkor is, ha lehetne sokkal jobb, mert lehetne. De így is játszható. Végülis a grafika korrekt, én most tolom a 6 éves HL2-t, és élvezem. A játékmenet izgalmasnak tűnik, pörgős és filmszerű. Ennyi. Más ide nem is kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...