Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.

Amerikában a hétvégén a 3D-s Resident Evil: Afterlife szerepelt a legjobban a kasszáknál, s bár csak pénteken került mozikba, máris 28 millió dolláros bevételt hozott Paul W.S. Andersonéknak. A negyedik Resident Evil film egyébként már 73,2 millió dolláros összbevételnél tart, s miután "mindössze" 60 millió dollárból forgatták, a befektetés már most megtérült. A Túlvilág a legjobb nyitányt produkálta a sorozat eddigi részeihez képest, a 2007-es Extinctionnek például csak 23 millióra futotta.

És még nincs vége: Paul W.S. Anderson már a következő részt tervezi, a Capcom és a Sony Pictures pedig újabb animációs filmet jelentett be a minap Damnation alcímmel. A japán megjelenést 2012-re ígérik, és természetesen ez a film is 3D-s lesz a változatosság kedvéért.

39 komment - szólj hozzá!