Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#39
ez a sorozat sohasemjöttbe :) !
#38
az első resi film nagyon tetszett
mást vártam, de végülis tetszett
a 2. már szar volt
a 3.ra nem emlékszem
a 4.től nem vártam semmit, hátha jó lesz, de csalódtam. Végiguntam magam. Meg sokszor volt olyan érzésem,hogy kivágtak részeket. De azt a batár ürgét se lett volna rossz elmagyarázni, hogy ki ő és micsoda.
#37
#32: ez igaz
#36
#34: én kitoltam a re 4-t most meg meg van a re5 és én mégse vok felháborodva igaz még nem láttam az AFTERLIFE-t. abban igazad van hogy a film az film nem hasonlithato a játékhoz sztem
!!
#35
#34: A film az egy film.Ez tény.De ezt egy játékról csinálták és sztem azért igencsak kellene hasonlítania rá.Élő példa SILENT HILL.Na az például nagyon hasonlít a játékra.De ez?Egy csöppet sem.
#34
Azt nem értem, hogy miért van mindenki így felháborodva, hogy hasonlít vagy nem hasonlít a játékra!
A film az egy film és ha jól tudom, soha senki nem mondta, hogy a játékhoz kellene hasonlítania, a játék meg egy játék, saját kis történettel és saját hősökkel!
Aki életében nem játszott a játékkal (mert pl nem kocka :D) annak tetszik a film, mivel eredeti a maga műfajában.
Aki viszont játszott a játékkal és úgy nézte meg a filmet, minek van felháborodva?
Két különböző dolog, két kicsit különböző történettel és egy (majdnem) azonos névvel!
#33
Aki erre azt mondja hogy ez hasonlít legjobban a resi játékokhoz,az az illető biztos a 4-el és az 5-el játszott.Mert ennek aztán semmi köze a régi és eredeti resident evil játékokhoz.Amúgy az 1. és a 2. film hasonlított úgy ahogy a régi resikhez.Nem a 3. és ez a hulladék.

MAXGRAHAM:Neked meg annyit mondok hogy a Capcom animációs baromságai sokkal jobban hasonlítanak a régi resikhez mint ezek az egyszer nézhetős hulladék filmek.
#32
A Resi 4-ből csinálhatnának már filmet! Lion Kennedy a Resik legnagyobb sztárja!
#31
Nekem nagyon tetszett és nem csak a 3d miatt hanem azért is mert végre elkezdték keményebben használni a játékban is már előfordult dolgokat:))
#29
igen aláírom a karakterekkel már nem lenne baj a kutyák meg a baltás meg wesker deh ALICE akkor sem illik a resident evil képbe egy szuper-erős nő?? CÖHH vagy ha már igy kezdték el az egész sztorit hogy ALICE ki lett találva akkor most igy a 4. részre nem kellet volna beletenni az originál karaktert Chis Redfieldet ráadásul teljesen lemásolták a verekedős részt a játékből csak elbaszták azzal hogy Chris Redfield mellé nem a tesóját Clare-t kellet vola tenni hanem Jill Valentine-t ( aki a kaptár 2 be teljesen hasonlítot a játékbeli karakterre ez :-) ) .. mindegy átlag filmnézős szemmel elmegy egy gagyi sztoris akció filmnek. deh aki szerette a játékot és ismeri az igazi sztorit anak ez a filmsorozat egy nagy IZLÉSROMBOLÁS.
#28
hát nem volt nehéz mert hogy egyedül küldték harcba:Ssemmi kihívója nem volt...szánalom,tudták hogy 1 szar lesz és a kutya sem nézi meg csk azok akik reménykednek még + azok akik a 3D-ért mentek...nem a 4. résznél kellett volna elkezdeni a játékból meríteni b.sszák meg hanem ugy kb az elejétől fogva...ezt-azt beleraktak eddig,de ennél most meg nyakunkba öntik az egész resi 5-öt bazz...meg ez a Alice!még mindig nem tom hova tenni...
#27
Hát szerintem ez a leg Resident Evilesebb rész!! :D És nekem az is tetszett h most egy kicsit a játékból is beleraktak pl.: az a nagy baltás!!!!
#26
Hátt enél gagyibb filmet én még nem látam kész röhej xD és ezt valaki tudja szeretni enyivel lehetne akkár Mátrix 4is :D ugyis tiszta mátrix... nekem nem tetszik eza véleményem e miat senki se szojon meg
#25
K2 The HighestModerátor
Sztem zsilett a film...Én azt mondom, így kellett volna az egészet kezdeni!
Ez legalább hajaz a játékra! És Én pont erre vágytam, meg sztem mindenki csak fikázni egyszerűbb:)
#24
A kép Milla-ról nem éppen jó.. meg nem is az új filmből van... Maga a film nekem nagyon bejött... pedig én is nagyon ellene voltam eleinte.
#23
#20: Én viszont nagyon örültem neki. Azzal a béna klnos szállal amúgy sem lehetett volna mit kezdeni.
#22
#20: Én viszont nagyon örültem neki. Azzal a béna klnos szállal amúgy sem lehetett volna mit kezdeni.
#21
Ht a 2-től meg a 3-tól jobb volt, a 3D-t megint kicsit erőltetettnek éreztem.
#20
Megnéztem...nem sok köze van az eredeti RE-hez, viszont egyszer nézhető! Az egészben 1 nagy csalódásom van csak, hogy az elején meghal az összes Milla. Bocsi, 1 kivételével mind ;)