Játékmódokat is készíthetünk az új Motorstormban

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A LittleBigPlanet inspirálta az Evolution munkatársait, mikor megálmodták a Motorstorm Apocalypse új játékmódkészítő lehetőségét. Te állítod össze a szabályokat, azután pedig oszd meg a munkádat az interneten, mert lehet, hogy később hivatalos játékmód lesz belőle!

Az Evolution Studios munkatársa, Paul Rutschynsky beszélt a VG247-nek a Motorstorm Apocalypse új Game Mode Creator-éről, amelyben a játékosok is megálmodhatják a saját játékmódjaikat. Az úriember szerint négy-öt játékfajta már eleve helyet kap a játék lemezén, de a többi a játékosokon múlik majd: szinte egy az egyben azt a szerkesztőt adják a rajongók kezébe, amit ők is használtak a fejlesztéskor.

A fejlesztők saját bevallása szerint is a LittleBigPlanet volt a leginkább inspiráló hatással rájuk, amely gyakorlatilag végtelen szabadsággal ajándékozta meg az alkotó szellemű játékosokat. A Motorstormban kiválogathatjuk a legszimpatikusabb akciójeleneteket, kitalálhatjuk hozzá a szabályokat, azután pedig feldobhatjuk azt a PlayStation Networkre a többiek szórakoztatására vagy éppen okítására. Saját pontrendszert alakíthatunk ki, sőt olyan szabályt is bevezethetünk, hogy ha két autó összeér, akkor automatikusan felrobban mindkettő. "Azt csinálsz, amit csak akarsz" - fejezte be Rutschynsky.

A kész munkákat folyamatosan figyeli majd az Evolution, a legjobbakat pedig hozzáadják a hivatalos matchmaking rendszerhez, így gyakorlatilag minden egyes bejelentkezéskor friss tartalom várja a rajongókat. Jól hangzik!

15.
15.
zsilvolgyi
klasz, de mikor fog megjelenni?
14.
14.
Motig
lene ps3mam első nap neki esnék egy túlélős verseny készitéséhez de nincs... most akkor ara is kezdhetek gyüjteni..:(
13.
13.
kevinbutler
12.
12.
Jinbobo
Imádom az eddigi motorstormokat, egyik jobb mint a másik, de ez még nagyobb durranásnak ígérkezik!
10.
10.
Lachgas
#6: Nem pályakészitöröl van szó
9.
9.
chris360
8.
8.
danez11
7.
7.
zoli12i
off: olyan sz@r az új fórum + nem is enged bejelentkezni ! -.-
6.
6.
kevinbutler
huh eddig annyira nem érdekelt a játék a városi környezet miatt de most már biztos hogy beszerzem :D én fogom megcsinálni a játék legőrültebb pályáját xD
5.
5.
Top Secret
Huhh ilyet se halottam de biztos jó lesz remélem egymás modjait le lehet tölteni mint a skate 3 csak ott pályák vannak.
3.
3.
kekszesember
most kereshetem h melyik ismerősömnek van ps-e és meg kell vele vetetnem.. :/
2.
2.
danez11
ez ps exclusive :D szerencsére
1.
1.
kekszesember
Olyanokat csinálnék, pfúúú, de ez csak ps-re megy?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...