TGS 2010: Asura's Wrath bejelentés a Capcomtól

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A .hack-sorozatot és a Naruto-adaptációkat fejlesztő CyberConnect2 legutóbb a Capcommal paktált le, közös munkájuk gyümölcse az Asura's Wrath lesz. Az akciójátékról konkrét információkból csak kevés, látnivalókból viszont annál több áll a rendelkezésünkre!

Az új trailerben és képeken jól látszik, amint a főhős mészárszéket rendez a rondaságok serege társaságában, sőt egy hatalmas isteni valami is feltűnik, hogy kokit adjon a kollégának - érdemes végignézni a médiaanyagokat, a készítők nem aprózták el a méreteket!

A PlayStation 3-ra é az Xbox 360-ra készülő Asura's Wrath alatt az Unreal Engine 3 fut majd, és igen impozáns karakterek sorakoztak fel a projekt mögött: a rendezést Seiji Shimoda vállalta, a fejlesztést Hiroshi Matsuyama vezeti, míg a producer Keiji Inafune lesz. A megjelenési dátum még nem tisztázott, és egyelőre további részletekkel sem láttak el bennünket a készítők.

16.
16.
xtiger134
Engem már az megfogott benne hogy a földnél egy 5x nagyobb "lényt" láttam! :)
15.
15.
mark825
A GOD HAND egy szószerint ISTENI game az a szentszar baj a PS3-ba hogy nem tudja lejátszani az én 120GB-om pedig úúúúúúúúúúúúúúú hosszu lenne míg elmondanám....................
14.
14.
mark825
A GOD HAND egy szószerint ISTENI game az a szentszar baj a PS3-ba hogy nem tudja lejátszani az én 120GB-om pedig úúúúúúúúúúúúúúú hosszu lenne míg elmondanám....................
13.
13.
BloodyDeath
#12: God Hand volt minden idők legbetegebb legelvetemültebb gémje amit valaha is láttam/játszottam. Egyszerüen fenomenálisak voltak benne a különbözö kivégzési módók, most is a fülemben cseng az ellen sikitása, amikor egy seggesel elrepült a horizont felé. Retentően szerettem, és a mai napig is benne van a top 5-be, egyszerüen nincs az a gém ami überelné, na jó God of War meg a Darksiders.
De ezeken kívül nincs más gém a számomra, mi jobban tükrözné az önfeledd szorakozás fogalmát, amikor már már azért kell abbahagyni a gémelést, mert szét görcsöktem az összes hasfalam, és kinoban már azt fogom a kontroler helyet.
Egy remekmű.
12.
12.
mark825
Nem tom miez az ASURA WRATH de ugyan olyan értelmetlen lesz sztem mind a GOD HAND. Am qurva jo.
11.
11.
Mathia$
kicsit szar, kicsit jó (sztori nuku?) nagyon beteg - kissé bejön :)
10.
10.
Giga0509
9.
9.
rossitibi
#7: Akkor valamennyire érted miről beszélek!
Na mindegy engem az agyvérzés kerülget ezektől! Tőlem lehet nehéz de ha legyőztem dögöljön meg jöjjön a demó és kész! Jöhet a következő!
8.
8.
Motig
előbb az uj DMC most meg ez... eskü valaki nagyon azt akarja hogy egy vasunik se legyen kajára és helyete gamkre költsük el.. ejne capcom! akkor kaját küldjetek mert nem lesz aki megvegye a folytatásokat meg a többi gamet!
7.
7.
Mortician
#5: "Csodálatos?" Irónia volt.

A Ninja Gaiden nekem is nagy kedvencem, de ez egyáltalán nem bassza el a játékot. Egy kemény harc végén egy ilyen kivégzés csak adja a hangulatot. Elég siralmas ha azon küzdesz fél órája, hogy megdögöljön aztán legyőződ és csak összeesik. Alkalmazni kell tudni rendesen ezt a feature-t és akkor csak javít a helyzeten. Igazi harc attól még lehet benne...
6.
6.
Robbie17
Új merész és nekem ez tetszik :D :D
5.
5.
rossitibi
Csodálatos? Azt szűrtem le hogy idegesítő reflegxgombjai lesznek! A játék lehet hogy jó lesz de emiatt nekem nem kell! Dmc,Ninja Gaiden ez a két játék ahol élvezhető tiszta harc van és rajtad múlik hogyan ölöd meg az ellenfelet! Nem kell Baszakodni a hülye gomjaikkal
4.
4.
BloodyDeath
Hát ez nagyon beteg vidi volt. De imádom az ilyen japcsi gémeket, amikben igy eltulozzák a dolgokkat. Igy már tényleg élvezet gyakni. Csak a végén az az istenféle húsidoboz pöppet már sok. De most megmozgatot bennem valamit. Reménykedve várom a fejleményeket.
3.
3.
Mortician
#2: Csodálatos, hogy egy trailer alapján leszűrted belőle, hogy nem is lesz igazi harc, csak QTE. Rengeteg játékban alkalmazzák, de szinte mindig sikerül megtalálni az egyensúlyt, nem értem miért baj ez...

Én mindenesetre várom, tetszetős az eddigiek alapján.
2.
2.
rossitibi
csatlakozom!
De én valószínű a köcs..g reflexgombjai miatt nem fogom megvenni! Mostanában nagyon elterjedt ez az idióta nyomkodd a karikát..x...háromszög...Húzzák a fa..ukra.
Nincs egy tiszta harc a játékokban,mindíg erre a sz..ra kell figyelni! Inkább lenne nehéz kinyírni a bosst mint nyomkodni a hülye gombjaikat!
Én nem kérek belőle!
1.
1.
adye
DMC 4, RE 5 miatt nagyon szerettem a capcomot, de aztán jött a Bionic Commando, Dark Void, most egy újabb hihetetlen gáz játéknak csúfolt szárított teveszar... Fáj a lelkemnek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...