TGS 2010: Videón a Metal Gear Solid: Rising

Link másolása
Közel ötperces demót láthattunk a Metal Gear Solid: Risingról a Tokyo Game Shown. Raiden gyakorlatilag bármit fel tud majd szelni a játék során, elég nehéz elképzelni, hogy azt úgy vigyük végig, hogy ne essen senkinek baja - pedig a fejlesztők szerint erre is lesz lehetőség.

Ahogy az várható volt, nem múlhat el a Tokyo Game Show az új Metal Gear Solid: Rising nélkül, igaz, még mindig nem konkrét gameplay jelenetet mutattak a készítők, hanem csupán a kard pontosságát demonstrálták.

Hihetetlen, amit ebből a játékból ki tudnak hozni: szinte bármit, maximális pontossággal el lehet vágni. A legtöbb játékban, ha egy karddal valamibe belevágunk, legyen az valami tárgy vagy étel az asztalon, olyan mintha az üres térbe csapnánk, nem történik semmi. A Risingban ez nagyon nem így lesz, amit ez a videó is bizonyít.

20.
20.
Effecta
Ne legyetek kegyetlenek. A Force Unleashed is sokáig lovagolt a Tech Demo-n, mégis egy príma kis játékot hoztak össze.
19.
19.
xICEMANx
Nagyon extrém... jó lenne már látni valami mást is belőle... már a múltkor láttam ezt a videót vagyis nem pont ezt de ez volt a lényege... kicsit unalmas... gondolom a játék során nem csak dinnyét fogunk szeletelni 66 darabra...
18.
18.
Robbie17
#16: Legfőképp énis csak ha már mozgás érzéskelős cuccosok közül akkor inkább a move.(Mintha a kardot fognám,meg mert itt ebben a bemutatóban a pontosság számít)
17.
17.
X360_FaNbOy
#15: Nézd. Akkor elmész, veszel egy gombócos fagyit, és azzal hadonászol, közben meg még nyalogatod..:D Jó móka lesz, a Kinect érzékelné a fagyit is. :D Csak akkor zavarodna össze, ha közben fogyna...XDXD
16.
16.
ilor14
#15: én meg csak kontrollerrel :D
15.
15.
Robbie17
Wow komolya cucc!
#14:.Én inkább movera tudnám elképzelni .:)
14.
14.
McDuff
ez volna kinectre kurva jó,más játékot el se tok képzelni rá csak ezt, és kihagyják ezt az óriási ziccert!!!!:(((((pedig ott a pontosággot még inkább lehetne növelni!
13.
13.
ilor14
12.
12.
chris360
11.
11.
X360_FaNbOy
Így van. Ez techdemo, ahol a motort mutatják be. :)
10.
10.
pepsus
8: ind 2 a fizikara kpncentralt . es kesz ! :))

9:pohar felig tele vagy felig ures :))
9.
9.
Ca$h
#5: A világ egyik legjobb harcosa szerinted nem képes CSAK a dinnyét kettévágni? Feltétlenül hozzá kell érnie az asztalhoz is? Nemtom... szerintem ő képes erre! ;)
8.
8.
hakydakillah
5,6 - ez csak egy demonstráció, ahol a bábukon, és a dinnyén van a hangsúly... Nézzétek vissza az E3as videót.. nah ott mindent vágott, a dinnyés rész, csak külön vicc volt:
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-metal-gear/101271
7.
7.
pepsus
2: kojimasnak nem kojimas de mgs-nek mgs :)
6.
6.
pepsus
5: full ugyan ezen gondolkodtam. amugy nem tul sok ujjat mutattak. e3-as demoba is ez volt.
5.
5.
chris360
az asztallal mért nem történik semmi ? :D
2.
2.
Mathia$
Látszik hogy nem túl kojimás meg nem túl MGS féle, de a humorok azért ott vannak.
1.
1.
Kyuubi
A dinnyésnél már csak az államat keresgéltem. Nagyon komoly.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...