TGS 2010: Folytatódik a Gran Turismo videóáradat

Link másolása
Ahogy közeledik a Gran Turismo ötödik részének megjelenése, úgy sűrűsödnek a különböző trailerek és gameplay felvételek a játék körül. Most éppen a Tokyo Game Show termését gyűjtöttük össze - öt új videót láthattok a novemberben érkező szimulátorról!

Mostani előzetesével a Gran Turismo 5 nyugodtan ellophatná a Drei Wetter Taft szlogenjét: esőben, hóban, szélben, sárban - Gran Turismo 5! Nagyon sokáig készült, nagyon sokat vártunk rá, néha már-már Gran Turismo 5 Forever alcímmel emlegettük, de most már vészesen közeleg a megjelenés; a siker, az egekig szökő eladási szám és persze a pozitív kritika pedig szinte biztosra vehető.

A TGS-nek hála, 5 új zseniális videót csodálhatunk most meg. Az egyes időjárási viszonyok gyönyörűen lettek megcsinálva, belső nézetből még ilyen reális grafikát konzolon még nem láttam. Csakúgy, mint az Xbox 360 tulajoknak a Forza 3-at, úgy a PS3-asoknak is kötelező lesz megvenniük ezt a remek szimulátort. A játékot novemberre várjuk: már semmiféle halasztásról nem szeretnénk hallani!

21.
21.
air 2
Nekem autós gaméba mindíg is a GT-az etalon!
19.
19.
Sir-Vival
#14: Látod ez egy normális "nem kell" típusú hsz, nem a szokásos x360 fan szöveg, hogy "sz** az egész, sz** minden!" Ha nem érdekelnek az autók, a versengés más emberekkel, a GT5 nem a Te játékod, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania!
18.
18.
Sir-Vival
Épp annyian szeretnek a gémerek közül autókázni, mint háborúzni. A srácok szeretik az autókat - ez hatalmas igazság. A GT5 nem csak egy versenyjáték, de egy interaktív autómúzeum is egyben.
Itt szerintem nem csak arról van szó, hogy "[...] a PS3-asoknak is kötelező lesz megvenniük [...]" - ezért az egy szál játékért emberek százezrei fognak PlayStation 3-at vásárolni. A Gran Turismo 5 az autóversenyzés hangulata, az EGÉSZ. Nem egyetlen autókategória, hanem az egész világ, életérzés egyben.

Már most látható versenysorozatoknál a GT5 reklám, autós magazinok tucatjai fogják tesztelni, a Top Gear, a Red Bull birodalom is említést fog tenni róla... Olyanok veszik észre a PS3-at, akik eddig elmentek mellette!
A GT nem csak egy játék, hanem egy márkanév zászlóshajója, és ez a játék nem 2 hétre szól, hanem évekre!
17.
17.
zsilvolgyi
#2 magánvélemény: szerintem a grid 2 jobb lesz...
16.
16.
Dízel
OMG! nagy érvágás hogy nem lesz pc-re. ezért veszek ps3at. :)))))
15.
15.
david512
király lesz. gondolom nem vagyok egyedül ha azt mondom ez a játék nagyban közrejátszott hogy ps3 vettem xbox helyett
14.
14.
TEEBEEX360
Szép játék.De engem akkor se érdekel.Valahogy nem jönnek be az ilyen versenypályán zajló autós gémek.Egy pár dolgot észre vettem ami sztem eléggé ciki.Lapokból összerakott fák,ami sztem eléggé gáz ahhoz képest hogy mennyi ideje csinálják már.És ez az ablakon maradó cuccosok,eső-hó ugyanolyan szinten van mint a pgr 4-be.Ami már nem mai játék ugyebár.Mielőtt valaki megszólal,már rendelkezem ps3-al.És ez a játék nagyon nem fog érdekelni.Mint ahogy a Forza se 360-on.Ettől függetlenül jó játék csak engem nem vonz.
13.
13.
XDannyL
#9: xD
Nekem is van Xobx-om, de én nem rugok bele, mert ott a PS3 is :D
A Forzának tényleg szép grafikája van, de a GT5-nél sem grafikailag, sem játékmenetileg, sem hangulatilag nem jobb.
Az tuti h ahogy kiadják én azonnal rohanok is érte a bótba :)))
12.
12.
rapapa
#9: Azért annyira nem egyértelmű a dolog, várjál még azzal a rúgással
http://www.youtube.com/watch?v=Wo4mJCJ0Q3k
(én itt a Forzát szebbnek, valósághűbbnek látom)
10.
10.
kevinbutler
Mit keresnek itt a kungfu-pandás kommentek? xD
9.
9.
SpecialSam0
Ezmi ?!?!?!?! Most van az a pillanat, hogy belerugnék az xboxomba hogy nem tud ilyet :D...
8.
8.
bzsp
nagyot fog ütni a játék az biztos :)
7.
7.
kevinbutler
#6: Azt állitólag az elején kell majd kiválasztani, ha nincs annyi hely elvileg megelégszik 256 mb-tal
6.
6.
Top Secret
Ez a játék mindent odaver nagyon állat lesz.Csak az a baj hogy 10 gb foglal a vinyon.
5.
5.
simon 555
#4: igaz erre nem gondoltam:D
de a másik amit írtam az igaz:)
4.
4.
V1SoR
#3: Azért változik ilyen gyorsan a napszak, hogy tudják szemléltetni a kiállításon. Meg valószínűleg lesz lehetőség, hogy beállítsd, hogy milyen gyorsan teljen az idő. Ha valós időben akarsz lenyomni egy Le Mans 24-t biztos, hogy nem 5 percenként váltakoznak a napszakok :)
3.
3.
simon 555
nagyon jo játék lesz.
de észrevettem néhány dolgot az utolsó videoban.
elég fura,hogy fényes nappalból néhány másodperc alatt éjszaka lesz.
a másik meg,hogy neki megy a drót kerítésnek és visszapattan az autó?nem tudták volna megcsinálni,hogy átszakítsa vagy valami?mert ez már jópár éve megoldható dolog....
de attól még nagyon jó lesz és tuti meg veszem.
2.
2.
kevinbutler
Hát ez nagyon durva lesz semmi se tudja majd lekörözni autós játékok terén (:
1.
1.
vincze1211
Hát ezért a játékért megérné beszerezni egy ps3-at.A Forza se rossz(sőőt), de ez(videók alapján) isteni játék lesz.Kíváncsi vagyok hogy mit válaszol erre a Microsoft és a Forza 4 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...